Op zoek naar graffiti workshops?

graffiti workshops
 
Graffitiworkshop.eu.
Afdelingsuitje Afdelings uitje Bedrijfsfeest Bedrijfs uitje Bedrijfsuitje Creatief bedrijfsuitje Creatief entertainment Creatief uitje Creatieve workshop Creatieve workshops Cursus Familiedag Graffiti Graffiti cursus Graffiti spuiten Graffiti workshop Graffitiworkshop Graffiti workshops Graffitiworkshops Graffitti Grafiti Grafity Groepsuitje Origineel bedrijfsuitje Origineel uitje Street-art Street-art workshop Teambuilding Teambuilding activiteit Teambuilding workshop Team uitje Vergaderbreak Vrijgezellenfeest Vrijgezellenuitje Workshop Workshop graffiti Workshop graffiti spuiten Workshop locatie Workshop locaties Workshop op locatie Workshops Workshops graffiti Workshops graffiti spuiten Workshops in Nederland Workshops op locatie.
Workshops designer toy graffiti shop artifex.
Wij geven ook workshops met vrije inloop. Minimum 10 en maximum 15 deelnemers per begeleider. Wij beschikken over een 10 tal freelance begeleiders. U kan bij ons dus een workshop boeken tot een capaciteit van 150 deelnemers. Inloop tot / 1000 deelnemers. professioneel met meer dan 10 jaar ervaring. 3 talig: Nederlands, Frans en Engels. graffiti shop gentgraffiti, shop artifexgraffiti, shop hasseltgraffiti, shop aalstgraffiti, shop kammenstraat, graffiti shop antwerpengraffiti, shop mechelendesigner, toysgraffiti, workshopsgraffiti, workshop antwerpengraffiti, workshop gentgraffiti, workshop belgiëgraffiti, workshop limburggraffiti, workshop kinderengraffiti, workshop maasmechelengraffiti, workshop kinderfeestjegraffiti, workshop verjaardagsfeestjegraffiti, workshop op locatie.
Workshop Graffiti in België Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
De Graffiti Fabriek is dé specialist wanneer het gaat om het verzorgen van workshops graffiti als vorm van entertainment in België. Wij verzorgen kwalitatief hoogstaande workshops in België met een hoog fun-gehalte. Graffiti Workshop voor elke gelegenheid. Onze graffiti workshops zijn uitermate geschikt voor elke gelegenheid.
Workshops Graffiti vzw.
In plaats van geknipte of geboetseerde figuren te doen bewegen, animeren we graffiti! Bij het maken van deze film is het fototoestel de regisseur en de graffititekening de acteur. De deelnemers bestuiven de muren met ideeën en blazen ze via de stopmotiontechniek leven in!
GRAFFITI Villa Basta.
GRAFFITI workshops en projecten. Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Villa Basta GRAFFITI. Voor kinderen en tieners. Met een spuitbus in de hand kan je ongelofelijke resultaten bereiken. Even oefenen hoe je een spuitbus het best kan vastnemen, hoe hard je moet drukken en voilà, je bent vertrokken om je eigen graffitiwerk te maken!
Graffiti vzw.
En sinds de nieuwe beleidsnota werken we participatief aan een eigen buurtatelier Straatier. Laat het duidelijk zijn; Graffiti vzw is i n haar hart en nieren een vrijwilligersorganisatie. Vrijwilligers zetelen in onze bestuursorganen, bevolken de redactie, ondersteunen onze projecten en het buurtatelier én begeleiden de workshops, tours en ateliers.
Graffitiworkshop als uitje in België Graffitiworkshop.be.
Workshops tijdens evenementen. Op evenementen en feesten kunnen we een graffiti-workshop met open inloop verzorgen. Eigenlijk vindt er dan per deelnemer een mini graffitiworkshop plaats, het eindresultaat is een kunstwerk waar iedereen een bijdrage aan heeft geleverd. Wij beschikken zelf over de materialen om een werkvlak te plaatsen. Uiteraard zorgen wij ook voor de beschermende kleding en een keurig afgedekte ruimte. Ook kunnen we input van de bezoekers in de demonstratie of schildering verwerken. De schildering kan op ons werkvlak gemaakt worden in combinatie met losse canvas of schildersdoeken of op een muur of houten panelen. De canvas doeken kunnen na het evenement meteen een leuk relatiegeschenk zijn! Aan alles is gedacht. Of de workshop graffiti spuiten nou op uw locatie plaatsvindt of in één van onze ateliers, wij denken overal aan.
Graffiti workshops in Oss, Den Bosch en omgeving.
We hebben een verschillende workshops waar je aan deel kunt nemen. Zo organiseren we een graffiti workshops voor vrijgezellenfeesten, waarbij we met elkaar een graffiti kunstwerk maken die in het teken staat van de vrijgezel. We maken er een onvergetelijke dag van met een blijvende herinnering voor de bruid of bruidegom.
GRAFFITIWORKSHOPS Creatieve teambuilding workshops en bedrijfsuitjes.
Graag tot ziens bij een van onze workshops! afdelingsuitje bedrijfsuitje creatief creatieve workshop graffiti graffiti-workshop graffiti-workshops graffiti spuiten graffitiworkshop graffitiworkshops graffity grafitti street-art teambuilding uitje vergaderbreak vrijgezellenfeest workshop workshop graffiti workshops. Wij zijn aangesloten bij het Overkoepelend Graffiti Orgaan Benelux.
Killerbee Workshops.

Contacteer ons