Resultaten voor graffiti workshop nijmegen

graffiti workshop nijmegen
 
Graffiti workshop 9 Moris Graffiti Kidsproof Nijmegen.
Duur van de workshop: ongeveer 2 uur. Minimaal 8 kinderen vanaf 9 jaar. Locatie: het atelier van Moris Graffiti in t Mozaïek in Wijchen. Klik voor meer informatie en tarieven via de roze button gelijk door naar de site! Kijk ook eens op ons overzicht van alle creatieve kinderfeestjes in en om Nijmegen!
Graffiti Workshop, van Nijmegen Evenementen.
Bij Nijmegen Evenementen is het mogelijk, bij de Graffiti Workshop in Nijmegen, zowel indoor als outdoor. De beste Graffiti-artiesten zijn moderne schilders die met kleur en fantasie de mooiste taferelen maken, soms illegaal op gebouwen, soms onwaarschijnlijk creatief bij iemand thuis!
Graffiti workshop Nijmegen? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Nijmegen of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP NIJMEGEN.
Graffiti workshop Arnhem-Nijmegen? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Arnhem-Nijmegen of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP ARNHEM-NIJMEGEN.
Graffiti Workshop in Nijmegen Graffiti Fabriek.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje Nijmegen. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest Nijmegen. Graffiti Workshop CKV Nijmegen. Graffiti Workshop Kinderfeestje Nijmegen. Graffiti Workshop Teamuitje Nijmegen. Graffiti Workshop Studentenvereniging Nijmegen. Graffiti Workshop Teambuilding Nijmegen. Graffiti Workshop Familie-uitje Nijmegen. Graffiti Workshop Vriendinnenuitje Nijmegen. Graffiti Workshop Afdelingsuitje Nijmegen.
Graffiti workshop Nijmegen by Workshops4you. De leukste workshops in alle categorie├źn.
Voor een Graffiti workshop in Nijmegen gaat u naar Workshops4you. De leukste workshops in een creatief uitje! Schilderen, Graffiti, Glas Fusion, Kop kleien, Bier brouwen en proeven, Wijn proeven, Chocolade, Pesto en Tapenade, Koken in onze kookstudio, en nog veel meer het kan allemaal!
Waalhalla Workshops / Kinderfeestjes.
Onder begeleiding van een professional, een gave graffiti piece zetten. Je zou ook in plaats van een muur een grote plaat kunnen bespuiten, zodat je deze mee kan nemen en misschien staat ie wel heel leuk op je werkplek of in je huiskamer! De minimum leeftijd van deze workshops is zeven jaar en wordt gegeven aan groepen met minimaal 5 personen. Prijs per plaat extra. Tijdens de Hip Hop workshop leer je hoe je raps kan schrijven, leer je de teksten op de beat te zetten en hoe je het beste je teksten kan uitspreken.
Een workshop Moris graffiti.
Workshop Jongeren Oosterhout Nijmegen Noord. Workshop Graffiti in Schijndel. Lockers pimpen Maas Waal College Wijchen. Workshop Graffiti bij TRIGGR Ter Aar. Workshop BS De Ark in Elst 2015. Workshop Graffiti jeugd BS Holthees. Workshop Graffiti jeugd Bibliotheek Wijchen 2015. Vriendengroep Workshop Graffiti Wijchen 2015.
Graffitiworkshop.eu.
Allereerst heten onze workshop begeleiders u van harte welkom! De workshop start met een introductie en een uitleg over het verloop van de workshop. Wanneer u een van onze graffiti of street-art workshops in Nijmegen volgt wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen.
Workshop Graffiti in Nijmegen Moris Graffiti.
Wie is Moris. Workshop Graffiti in Nijmegen. Samen met jongeren uit Tolhuis Nijmegen een PIMP gespoten op hun JongerenOntmoetingsPlek JOP. Koude wind en temperatuur onder nul, maar dat mocht de pret niet drukken. Graffiti is meer dan een krabbel of leus.

Contacteer ons