Zoeken naar Graffiti

Graffiti
 
Graffiti-spuiter uit Knokke riskeert vijf maanden celstraf v. Knokke-Heist Het Nieuwsblad.
De jongeman viseerde vooral elektriciteitskasten, maar ook woningen bewerkte hij met een spuitbus. De politie kwam de dader op het spoor na analyse van de graffiti-tags, locaties en camerabeelden. Op 8 februari vorig jaar werd hij uiteindelijk op heterdaad betrapt met een rugzak vol spuitbussen.
Graffiti Gemeente Hoeilaart.
Hoeilaart wil jongeren aanmoedigen om op een legale manier om te gaan met graffiti. Graffiti heeft nog steeds een negatieve bijklank, maar verdient beter. Daarom heeft Hoeilaart nu al een tijdje een graffitimuur in het skatepark, tussen jeugdcentrum Koldam en de sporthal.
Graffiti Wikipedia.
Het gewone volk van het Romeinse Rijk schreef in het vulgair Latijn in plaats van in het klassiek Latijn van de literatuur, zoals te zien is in deze politieke graffiti in Pompeï. Oude graffiti bewerken. Graffiti zijn van alle tijden.
Fietsroute Graffiti Street Art in Hasselt Visit Hasselt.
Wil je geen enkel werk missen of ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter de artiesten? Haal dan de gratis street art wandel en fietsroute af bij Toerisme Hasselt en ontdek ze allemaal. Deel deze pagina.: Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Fietsroute Graffiti Street Art in Hasselt.
Graffiti vzw Graffiti vzw is een experimenteerplek die kinderen en jongeren uitdaagt om van zich te laten horen.
U bent hier. Het ganse voorjaar trekken we er met klasjes op uit om graffiti en streetart te ontdekken in de Gentse binnenstad. Of in die van Antwerpen of Brussel! Graag ook met jouw klas op zoektocht in mei of juni?
3M België Schoonmaak en onderhoud van gebouwen Schoonmaak Hygiëne Productcatalogus: Graffiti verwijderaar.
3M Graffiti verwijderaar is ontworpen om snel en doeltreffend graffitti van alle typen oppervlakken te verwijderen. Geschikt voor gebruik op bus en tramwachthuisjes, muren, metrostations en deuren. Er zijn drie kwaliteiten Graffiti verwijderaar ontwikkeld om Graffiti te verwijderen van diverse oppervlakken.
Graffiti geven oude treinen een kleurtje in As VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Graffiti geven oude treinen een kleurtje in As. Wie graffiti spuit op treinen, riskeert zware boetes en schadeclaims wegens vandalisme. Maar op de stationssite van As maakten ze van het bespuiten van treinen bijna een festival dit weekend, een kleurrijk dan nog.
Graffiti Lokale Politie Antwerpen.
Om aangifte te doen, moet u zich identificeren via uw elektronische identiteitskaart eID, uw burgertoken in combinatie met uw gebruikersnaam en paswoord of uw gebruikersnaam en paswoord op het Federale Portaal. Als eigenaar van een gebouw in de stad Antwerpen kunt u graffiti gratis laten verwijderen.
Legale graffitimuren in België Graffiti vzw.
Ook in ons boek Op maat van de straat zetten we je op weg, schetsen we de voor en nadelen, geven we tips over de ligging, hoe je afspraken kan maken met het beleid, hoe je graffiteurs kan betrekken, enz. Graffiti vzw // Dampoortstraat 84 // 9000 Gent // tel 09 233 79 86 // info@graffitivzw.be // www.graffitivzw.be.
Vandalen ontsieren Gentse Graslei met graffiti, Termont is r. Gent Het Nieuwsblad.
In Gent is graffiti toegelaten, maar enkel op bepaalde plaatsen. Bekende voorbeelden zijn het Werregarenstraatje het Graffitistraatje, het Keizerviaduct, een muur in de Denderlaan en sinds kort ook de grindbakken bij de Oude Dokken. Maar elders in de stad is graffiti verboden.
Graffiti vzw.
Graffiti en street art duiken al jaren op in het straatbeeld. Gehaat of verguisd, geroemd of bejubeld: iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat ondernemen steden en gemeenten op vlak van graffiti? Op maat van de straat geeft je een integrale kijk op graffiti en het omgaan ermee.
GRAFFITI Villa Basta.
De workshop kan alleen maar in zeer grote open ruimtes die goed verlucht zijn of in open lucht doorgaan. Denk er ook aan dat het een sterke geur en veel stof achterlaat. Deze workshop begeleiden wij vanaf eind maart tot en met eind september. Tijdens de herfst en winter kan de workshop graffiti niet ingehuurd worden.

Contacteer ons