Meer resultaten voor graffiti feestje

graffiti feestje
 
Dit is echt cool! Een graffiti feestje!
linda, op 26 april 2017. in juni geef ik een feestje voor mijn dochter en ik heb wat vragen wat de graffiti betreft. ik vroeg me ook af of jullie op textiel graffiti spuiten en daar over wilde ik graag contact met jullie.
TIP! Verjaardag of Partijtje? Graffiti Kinderfeestje!
Om die zorg te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om bij lichte regen een Graffiti Kinderfeestje te boeken inclusief een of meer vouwtenten van 3 x 3 meter. Wij zetten de boel razendsnel op en binnen enkele minuten bieden wij een droge Graffiti plek!
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Ze zijn heel blij met hun kunstwerken en de hele klas heeft het vanochtend uitgebreid gehoord en Wat een fantastisch feestje. Ze hebben het er nog over. Heel erg leuk! Zomaar een aantal quotes van de kinderen en ouders die aanwezig waren. Tijdens de graffiti workshop mogen de kinderen hun eigen graffiti kunstwerk gemaakt.
Graffiti Workshop Kinderfeestje GraffitiFabriek.
Digitale Graffiti Brussel. Digitale Graffiti Techniekdag Nijmegen. Digitale Graffiti Bat Mitswa. Digitale Graffiti Eindhoven. Digitale Graffiti Amsterdam. Maak van uw evenement, beurs, feest of congres een echte ervaring met onze DigiSpray Digitale Graffiti Wall! DigiSpray digitale graffiti. Digitale Graffiti Marktplaats.
Graffiti feestje Colourcastle Kidsproof Leiden.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Graffiti spuiten tijdens je partijtje! Dat kan in Leiden bij Colourcastle. Dit is echt een té cool feestje! Je leert de skills van graffiti spuiten, je gaat brainstormen wat je gaat maken en dan maak je met elkaar een echt kunstwerk.
Kinderfeestje graffiti Dreams Skateschool.
Bij het kinderfeestje graffiti maakt iedereen zijn eigen canvas doek 40x30cm en de jarige een XL canvas doek 80x60cm, heel cool om thuis aan de muur in je kamer te hangen! Natuurlijk neem je jouw kunstwerk mee naar huis na afloop van het feestje.
All Kids Events, 20 jaar kinderanimatie en entertainment.
Kinderfeestjes Straatkapers.
Dit is het leukste feestje ooit! Wanneer mogen we weer! Als kind wil je niets liever dan dat jouw verjaardagsfeestje het allertofst is. Als ouder wil je niets liever dan dat je kind een onvergetelijke verjaardag heeft. Het mooiste moment van onze workshops is het moment dat de kinderen hun graffiti mee naar huis nemen.
Graffiti Kidz.
Door de chocolade te laten smelten in een kom au bain-marie, die op een elektrische pitje komt te staan in een grote ketel met water, mag jij daarna je eigen graffiti creatie maken. Daarna wordt het in de koelkast gelegd om hard te worden. Graffiti Kidz, wij kunnen jouw feestje laten PIMPEN en je te laten verrassen door Happy Kidz Graffiti creativiteit!
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Graffiti kinderfeestje Amsterdam. De locatie in Amsterdam is een echte aanrader voor een overgetelijke graffiti feestje! Met meer dan 1000meter aan overdekte graffiti muren is dit een bijzondere, indrukwekkende en unieke locatie die je nergens anders in het landen Europa zo vind.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun.
De workshops zijn mogelijk bij ons op locatie of op locatie door het hele land, Wij hebben unieke en leuke locaties! Vier bij ons je onvergetelijke graffiti kinderfeestje! Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op. Dit is een controle veld en kan leeg blijven. Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen. Persoonlijke tips ontvangen? Ik ga volgend jaar weer een uitje organiseren. Willen jullie mij tegen die tijd 3 leuke tips sturen? Dat scheelt mij een hoop werk! Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven. Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p. Het formulier is niet verstuurd! De met gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing. Deel dit uitje met anderen.: Vanaf 1500, per kind. Vanaf 4 kinderen. / 2 uur. Amsterdam Nieuw-Vennep Utrecht Vinkenveen. Schrijf een beoordeling. Bezoek website van aanbieder. TOFSTE FEESTJE EVER!
Workshop Graffiti in België Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Met ons digitale graffiti concept, dat in de markt staat onder de naam DigiSpray, maken wij het mogelijk om bezoekers van een evenement een eigen graffiti kunstwerk te laten maken met interactieve en digitale spuitbussen op een gigantische digitale graffiti wand!

Contacteer ons