Meer resultaten voor workshop graffiti 2 personen

workshop graffiti 2 personen
 
Workshop Graffiti in Antwerpen Graffiti Fabriek.
De opzet van de workshops graffiti wordt zo opgezet dat er altijd rekening wordt gehouden met de gelegenheid, het doel van de workshop, het aantal personen en de gewenste tijdsduur. Onze workshop graffiti in Antwerpen is meer dan een eenmalige belevenis waarbij creativiteit en plezier centraal staan!
graffiti workshops, workshop graffiti Amsterdam.
Workshop Graffiti Harderwijk. Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Harderwijk! Creatieve cursus tekenen en graffiti Amsterdam. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen! Creatieve cursus tekenen en graffiti Utrecht. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen!
Graffiti workshop workshop Graffiti workshop graffiti 2 personen.
Kies uit 24 voor een graffitiworkshop voor 1 persoon waarde 50 44 voor een graffitiworkshop voor 2 personen waarde 100 84 voor een graffitiworkshop voor 4 personen waarde 200 199 voor een graffitiworkshop voor 10 personen waarde 500 389 voor een graffitiworkshop voor 20 personen waarde 1000 Tijdens deze workshop krijg je 2 uur lang les in alle ins en outs van een mooie graffiti maken.
OPEN WORKSHOPS Workshops voor particulieren.
Meld je dan nu aan voor één van onze open workshop dagen! De workshops die wij verzorgen zijn normaliter gericht op groepen vanaf 10 personen. Omdat wij ook particulieren, alleen of met een vriend of vriendin, de mogelijkheid willen beiden om onze workshops te volgen hebben wij op vastgestelde data workshops voor particulieren ingepland. Wij hebben het normale workshop programma aangepast naar een individueel leerprogramma waarbij als eindresultaat een eigen kunstwerk wordt gemaakt. Uiteraard komen tijdens dit programma alle aspecten en technieken van het graffiti spuiten uitgebreid aan bod.
Graffiti workshop Funkey Samen een graffiti kunstwerk maken als teambuilding.
Om het ijs te breken beginnen wij de workshop graffiti met een leuk vragenrondje over wat graffiti nou daadwerkelijk is en wat erbij komt kijken. Vervolgens zullen we op een interactieve manier de basistechnieken doornemen. We zullen allerlei leuke tips en trucs behandelen waarmee alle deelnemers tot een leuk eindresultaat komen. Vraag een offerte aan. Vanaf 10 personen. Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen. Van 1 tot 2 uur.
Graffiti workshop.
Vanaf 2500, per persoon. Vanaf 8 personen. Workshop schilderen Graffiti workshop. Naast het organiseren van dansworkshops organiseren wij ook creatieve workshops, zoals onze Graffitiworkshop in Groningen, waarbij jij je flink kan uitleven met elke spuitbus die je denkt nodig te hebben.

Contacteer ons