Resultaten voor workshop graffiti 2 personen

workshop graffiti 2 personen
 
Graffiti workshop Funkey Samen een graffiti kunstwerk maken als teambuilding.
Om het ijs te breken beginnen wij de workshop graffiti met een leuk vragenrondje over wat graffiti nou daadwerkelijk is en wat erbij komt kijken. Vervolgens zullen we op een interactieve manier de basistechnieken doornemen. We zullen allerlei leuke tips en trucs behandelen waarmee alle deelnemers tot een leuk eindresultaat komen. Vraag een offerte aan. Vanaf 10 personen. Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen. Van 1 tot 2 uur.
graffiti workshops, workshop graffiti Amsterdam.
Workshop Graffiti Harderwijk. Voor de leukste graffiti workshops in en omgeving Harderwijk! Creatieve cursus tekenen en graffiti Amsterdam. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen! Creatieve cursus tekenen en graffiti Utrecht. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen!
OPEN WORKSHOPS Workshops voor particulieren.
Meld je dan nu aan voor één van onze open workshop dagen! De workshops die wij verzorgen zijn normaliter gericht op groepen vanaf 10 personen. Omdat wij ook particulieren, alleen of met een vriend of vriendin, de mogelijkheid willen beiden om onze workshops te volgen hebben wij op vastgestelde data workshops voor particulieren ingepland. Wij hebben het normale workshop programma aangepast naar een individueel leerprogramma waarbij als eindresultaat een eigen kunstwerk wordt gemaakt. Uiteraard komen tijdens dit programma alle aspecten en technieken van het graffiti spuiten uitgebreid aan bod.
Speurders.nl: graffiti workshop, workshops graffiti, graffiti kinderfeest.
De duur van een workshop duurt meestal rond de 2 uur. Natuurlijk kan dit naar wens aangepast worden, net als de inhoud van de graffiti workshop zelf. Wij geven altijd een totaalprijs, hier komen geen extra kosten bij. De prijs heeft te maken met: de locatiereiskosten, aantal personen, keuze materiaal om op te spuiten etc.
Graffiti workshop workshop Graffiti workshop graffiti 2 personen.
Naast het organiseren van dansworkshops organiseren wij ook creatieve workshops, zoals onze Graffitiworkshop in Groningen, waarbij jij je flink kan uitleven met elke spuitbus die je denkt nodig te hebben. Graffiti workshop workshop Graffiti graffiti workshop verjaardagsfeestje. workshop graffiti 2 personen.
Workshop Graffiti in Antwerpen Graffiti Fabriek.
De opzet van de workshops graffiti wordt zo opgezet dat er altijd rekening wordt gehouden met de gelegenheid, het doel van de workshop, het aantal personen en de gewenste tijdsduur. Onze workshop graffiti in Antwerpen is meer dan een eenmalige belevenis waarbij creativiteit en plezier centraal staan!
Workshop Graffiti België Het meest creatieve uitje van België!
Graffiti is een verzamelnaam voor afbeeldingen of teksten die op straat of op een andere min of meer openbare plaats met verf, verfstift paintmarker, inkt of krassen zijn aangebracht. Graffiti workshop België. Prijs: 3950, p.p. Vanaf: 10 personen. Duur: 1 uur 30 minuten.
Graffiti workshop.
Vanaf 2500, per persoon. Vanaf 8 personen. Graffiti workshop Workshop schilderen. Naast het organiseren van dansworkshops organiseren wij ook creatieve workshops, zoals onze Graffitiworkshop in Groningen, waarbij jij je flink kan uitleven met elke spuitbus die je denkt nodig te hebben.
graffiti workshop.
Een workshop graffiti vindt plaats op één van de locaties van onze partners, óf op de locatie van jouw voorkeur. Wat kost een workshop graffiti? Door heel Nederland werken we met diverse graffiti workshop partners samen. workshop in amsterdam. workshop rotterdam creatief. workshop breda 2 personen.

Contacteer ons