Op zoek naar graffiti workshop breda?

graffiti workshop breda
 
Graffitiworkshop.eu.
Allereerst heten onze workshop begeleiders u van harte welkom! De workshop start met een introductie en een uitleg over het verloop van de workshop. Wanneer u een van onze graffiti of street-art workshops in Breda volgt wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen.
Werkwijze Graffiti Workshop in Breda GraffitiFabriek.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje in Breda. Graffiti Workshop CKV in Breda. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest in Breda. Graffiti Workshop Teamuitje in Breda. Graffiti Workshop Teambuilding in Breda. Graffiti Workshop Kinderfeestje in Breda. Graffiti Workshop Personeelsuitje in Breda. Graffiti Workshop Studentenvereniging in Breda.
Graffiti Workshop, van Breda Evenementen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Graffiti Workshop in Breda. Details over dit uitje. Op een gezellige locatie in de binnenstad van Breda gaat u in de workshop Graffiti spuiten met een professional van Breda Evenementen aan de slag met spuitbus en beschermende kleding.
Graffiti workshop Breda? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Breda of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! Wij bieden meer dan een graffiti workshop Breda.
Graffiti workshop vanaf 35 p.p.
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc: Graffiti workshop Amersfoort. Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc: Graffiti workshop Eindhoven. Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc: Graffiti workshop Tilburg. Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc: Graffiti workshop Den Bosch. Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc: Graffiti workshop Breda.
Graffiti kinderfeestje! Graffiti fabriek Kidsproof Breda.
Terug naar vorige pagina. Speelhuislaan 1534815, CC Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Wil jij ook een origineel en cool feestje? Volg dan samen met je vriendjes een graffiti-workshop! Je gaat onder begeleiding je eigen graffiti-kunstwerk maken. Voordat je daadwerkelijk een graffiti gaat maken, krijg je eerst uitleg over de basistechnieken en wordt er gewerkt aan een schets op papier.
Graffiti workshop in Breda.
Creatieve graffiti workshops op locatie in Nederland en Belgiƫ. Graffiti workshop in Breda. Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Daar kunt u op allerlei manieren vorm aan geven, maar uw medewerkers voor een aanmelden betekent dat succes verzekerd is.
Workshop Graffiti.
De culturele workshop graffiti is een leuke workshop om samen creatief bezig te zijn! In een workshop graffiti maak je samen met een echte graffiti docent een ontwerp op een veilige manier, nu ook voor een kinderfeestje, een personeelsfeest, teambuilding, bedrijfsuitje, een schoolactiviteit of een vrijgezellenfeest.
Graffiti Workshop in Breda Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje in Breda. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest in Breda. Graffiti Workshop CKV in Breda. Graffiti Workshop Kinderfeestje in Breda. Graffiti Workshop Teamuitje in Breda. Graffiti Workshop Studentenvereniging in Breda. Graffiti Workshop Teambuilding in Breda. Graffiti Workshop Familie-uitje in Breda.
Breda Graffitinetwerk.
Graffiti workshop Breda. In juni 2017 hebben we voor Breda een graffiti workshop verzorgd op locatie in Breda. De workshop met circa 10 deelnemers is ingezet als creatieve teambuilding activiteit. Nadat de basis oefeningen zijn doorlopen is er in subgroepen een thema uitgewerkt op losse canvas doeken.

Contacteer ons