Resultaten voor graffiti workshop gelderland

graffiti workshop gelderland
 
Graffiti workshop in Gelderland.
Creatieve graffiti workshops op locatie in Nederland en Belgiƫ. Graffiti workshop in Gelderland. Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Daar kunt u op allerlei manieren vorm aan geven, maar uw medewerkers voor een aanmelden betekent dat succes verzekerd is.
Graffiti workshop graffiti workshop prijs graffiti workshop gelderland.
Graffiti workshop graffiti workshop prijs workshop graffiti gelderland. Graffiti voor groepen, Arnhem graffiti workshops, graffiti arnhem, graffiti gelderland, graffiti workshops, groeps uitje graffiti schilderen, workshops gelderland graffiti, graffiti leren, leren graff. Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten.
Graffiti workshop Gelderland? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Gelderland of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! Wij bieden meer dan een graffiti workshop Gelderland.
Graffiti voor groepen, Arnhem graffiti workshops, graffiti arnhem, graffiti gelderland, graffiti workshops, groeps uitje graffiti schilderen, workshops gelderland graffiti, graffiti leren, leren graff
Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten. Na de uitgebreide stap" voor stap" uitleg en demonstratie, gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag. Eerst gaan we oefenen op grote borden en daarna maken wij allemaal een eigen doek.
Graffiti workshop graffiti workshop prijs workshop graffiti gelderland.
Graffiti workshop graffiti workshop prijs workshop graffiti gelderland. Graffiti workshop graffiti workshop prijs workshop graffiti gelderland. Graffiti voor groepen, Arnhem graffiti workshops, graffiti arnhem, graffiti gelderland, graffiti workshops, groeps uitje graffiti schilderen, workshops gelderland graffiti, graffiti leren, leren graff. Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten.
Graffiti Workshop in Gelderland Graffiti Fabriek.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje Gelderland. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest Gelderland. Graffiti Workshop CKV Gelderland. Graffiti Workshop Kinderfeestje Gelderland. Graffiti Workshop Teamuitje Gelderland. Graffiti Workshop Studentenvereniging Gelderland. Graffiti Workshop Teambuilding Gelderland. Graffiti Workshop Familie-uitje Gelderland. Graffiti Workshop Vriendinnenuitje Gelderland. Graffiti Workshop Afdelingsuitje Gelderland.
Graffiti workshop gelderland DagjeWeg.NL.
graffiti Gelderland Workshop 2. Actieve groepsuitjes op de Veluwe. BARNEVELD, GELDERLAND Een bedrijfsuitje of familiedag gaat meteen keihard van start bij Plezier Enzo, met een ritje in de razende Power Turn Buggy. Of tijdens een stoere Mehari toer over de Veluwe.
Dit is echt cool! Een graffiti feestje!
Onze zoon wordt bijna 11, en wij zijn opzoek naar een stoer kinderfeest. Ik zie op jullie site en zie de graffiti workshop, geweldig wat een gaaf idee. Kan dit ook in Limburgthorn? En wat zijn dan de kosten? Gaat om 5 jongens en een meisje., Met vriendelijke groet. Silvia Vd Leeuwen. Frederike Goulmy, op 8 september 2015. Ik heb je verzoek doorgestuurd en ze zullen contact met je opnemen! Ilze, op 18 september 2015. Mijn dochter wordt bijna 11 jaar groep 8 en wil graag een graffiti feestje geven voor haar vrienden. Het betreft 14 kinderen. Graag wil ik weten of het mogelijk is op maandag 5 oktober as? De kids zijn dan vrij ivm studiedag. En wat de kosten zijn? We wonen in Oss. Ik hoop snel van u te horen. Met vriendelijke groet., Ilze van Erp. Frederike Goulmy, op 21 september 2015. Leuk idee, je krijgt een mail met alle mogelijkheden! Arlette van diepen, op 19 november 2015. Graag zou ik voor een groep Jongens en Meiden van 11 en 12 jaar 12 kinderen bij ons thuis in velp Gelderland een graffiti feesje geven.
Creatieve workshops in Gelderland bij Atelier Hupsakee.
In het cultureel centrum Spoor 3 aan de Stationsweg 29 in Barneveld werken we in een ruime lichte zaal. Buiten is er een overkapping zodat er altijd graffiti workshops gegeven kunnen worden. Ook als het regent. Bij binnenkomst is er een gezellige bar waar koffie/thee gedronken kan worden. Grote groepen kunnen hier een ideale workshop doen.
Graffiti workshop Nijmegen by Workshops4you. De leukste workshops in alle categorieƫn.
Voor een Graffiti workshop in Nijmegen gaat u naar Workshops4you. De leukste workshops in een creatief uitje! Schilderen, Graffiti, Glas Fusion, Kop kleien, Bier brouwen en proeven, Wijn proeven, Chocolade, Pesto en Tapenade, Koken in onze kookstudio, en nog veel meer het kan allemaal! Onze workshops zijn bedoeld voor groepen vanaf tien personen en voor sommige workshops komen wij vanaf 20 personen ook op locatie. Een ideaal idee voor een creatief groepsuitje of bedrijfsuitje in Gelderland welkom bij Workshops 4 You!

Contacteer ons