Meer resultaten voor muurschildering graffiti

muurschildering graffiti
 
Muurschildering graffiti en canvas GOMAD Graffix.
Je eigen naam in graffiti of een vrolijke afbeelding, beter dan elk behang of saaie muur! Elke stijl is mogelijk voor een babykamer muurschildering, kinderkamer muurschildering, woonkamer muurschildering of tuin muurschildering. Dit kan eventueel ook als graffiti op doek canvas geleverd worden.
MUURSCHILDERINGEN Op maat gemaakte kunst.
Een unieke, voor uw locatie ontworpen muurschildering, aangepast aan uw specifieke wensen en mogelijk in elk gewenst formaat. Wij verzorgen veelal graffiti en reclame muurschilderingen op buitenmuren. Een bespoten buitenmuur, bouwschutting, rolluik of zijgevel ziet er niet alleen verzorgd uit, maar is tegelijkertijd een uitstekend reclamebord voor uw bedrijf of locatie.
Graffiti muurschilderingen Lizart wandschilderingen.
Onze graffiti muurschilderingen worden niet met spuitbussen gespoten, maar met penselen geschilderd. Dit zorgt er voor dat de schildering minder nonchalant is afgewerkt en dus ook erg mooi is van zeer dichtbij ideaal dus voor muurschilderingen die zich in huis bevinden en niet enkel van veraf worden bekeken buiten op straat. Bovendien is een graffiti muurschildering erg budgetvriendelijk.
JanIsDeMan Prijs.
Prijzen Graffiti Muurschilderingen. Vanaf 150, inclusief mariaal kunt u al een prachtige simpele naam, logo of bijvoorbeeld regenboog laten maken. Voor een grotere muurschildering op een gemiddelde kinderkamer 25, x 35, dan kunt u rekenen op ongeveer 275, inclusief materiaal.
Home Surfing4art.
Een graffiti muurschildering voor de graffiti tienerkamer, babykamer of graffiti kinderkamer wordt te gek met graffiti door surfing4art. Mail of bel, neem contact op en informeer naar de kosten en mogelijkheden. En misschien tot snel! Alle graffiti muurschilderingen mogelijk! Graffiti Kinderkamer, Graffiti Amsterdam, Graffiti, Graffiti Logo, Graffiti Kinderkamers, Graffiti muurschildering, Graffiti laten maken, Graffiti in huis.
Graffiti muurschilderingen.
Wilt u een mooie graffiti muurschildering of een unieke graffiti muur? Met een graffiti muurschildering kan vrijwel alles gemaakt worden. Van tevoren wordt een uniek ontwerp naar wens gemaakt. Laat ons jouw idee weten zodat we er wat moois van kunnen maken!
Nieuwe muurschildering in Brussel: de kakmuur De Standaard.
Zeven verdiepingen graffiti in één nacht. Metershoge muurschilderingen, clandestien aangebracht in één nacht? Het gebeurde de afgelopen week in Brussel, én het is al vaker gedaan. Benodigde basiskit: een flinke dosis lef, een lenig lijf en een minutieuze voorbereiding. De handtekening van Bonom. Politieke moord uit 1672 op Brusselse muur. Een kunstenaar is in Brussel een boeiende les aan het geven over kunstgeschiedenis en politiek geweld, aan de hand van alweer een muurschildering.

Contacteer ons