Meer resultaten voor graffiti muurschildering laten maken

graffiti muurschildering laten maken
 
Graffiti Muurschildering in Kinderkamer en Slaapkamer ikwilgraffiti.nl.
In Maarssen hebben onze graffiti makers bij een opdrachtgever thuis een prachtige muurschildering gemaakt. De graffiti afbeelding op een meisjeskamer heeft een als thema tattoo. Ook hebben onze graffitispuiters de tekst Music Forever in echte tattoo letters gespoten. Graffiti kinderkamer, LA Lakers basketbal, november 2012. In deze graffiti kinderkamer hebben we twee LA lakers spelers gespoten: Kobe Bryant en Paul Gasol. Om de kinderkamer helemaal af te maken hebben we het laten lijken of de basketballers door de muur heen breken.
Graffiti muurschilderingen Lizart wandschilderingen.
1 this.text'Lees' Meer' if text.indexOf'Read' 1 this.text'Hide' else if text.indexOf'Hide' 1 this.text'Read' More'Lees' Meer. We maken onze graffiti muurschilderen steeds assorti met de kleuren en stijl van de kamer. Indien een andere accentmuur of de gordijnen bijvoorbeeld blauw zijn, dan laten we deze kleur ook sterk voorkomen in de muurschildering zodat deze volledig past in het interieur van de kamer.
JanIsDeMan Prijs.
Prijzen Graffiti Muurschilderingen. Vanaf 150, inclusief mariaal kunt u al een prachtige simpele naam, logo of bijvoorbeeld regenboog laten maken. Voor een grotere muurschildering op een gemiddelde kinderkamer 25, x 35, dan kunt u rekenen op ongeveer 275, inclusief materiaal.
Graffiti Muurschildering, Graffiti op canvasdoekGraffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam,
Wil je een saaie bedrijfslocatie injecteren met inspirerende kleuren om de creatieve spirit in je bedrijf los te laten? Ben je de zijkant van je flat of de binnenruimte ervan zat? Geen probleem voor ColourCastle. Wij geven er graag kleur aan. Aanbrengen graffiti muurschildering. Na een akkoord op de prijsopgave en planning gaan wij aan het werk. Wij maken het ontwerp en zodra jij enthousiast bent over het ontwerp en een go hebt gegeven, plannen we een datum voor productie in.
GRAFFITI THUIS Op maat gemaakte schilderingen in huis.
Veelal zijn dit graffiti namen of afbeeldingen in kinderkamers. Graag verzorgen wij ook voor u een hoogwaardige muurschildering. Bijvoorbeeld op basis van een door u gekozen afbeelding, foto, naam, idool of levensmotto, uitgewerkt in uw favoriete stijl en kleurstelling. Ontwerp van de graffiti schildering. Al onze schilderingen zijn uniek en worden afgestemd op uw wensen en idee├źn. Wij maken, in overleg met u, een ontwerp op maat wanneer wij de graffiti schildering komen aanbrengen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de indeling van de ruimte, lichtinval en de stijl en kleuren van de inrichting. Wij komen de muur niet vooraf bekijken, wel is het soms handig om vooraf per email een foto te ontvangen zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de schildering. U kunt een willekeurig gekozen afbeelding door ons laten aanbrengen op bijna iedere ondergrond.
MUURSCHILDERINGEN Op maat gemaakte kunst.
Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van onze graffiti muurschilderingen. Het is helemaal van deze tijd om uw bedrijfslogo, naam, product of een andere afbeelding op een muur uit te laten werken als een echte eyecatcher. Een unieke, voor uw locatie ontworpen muurschildering, aangepast aan uw specifieke wensen en mogelijk in elk gewenst formaat.
Verfraai die kamer met een graffiti muurschildering.
Met een goede latex verf kan je de graffiti perfect terug overschilderen om er dan misschien een nieuwe te laten zetten! Wil je liever geen graffiti rechtstreeks op de muur, dan zou je ook kunnen kiezen om de schildering op een doek/canvas of losse panelen te laten maken.
Graffiti muurschilderingen.
Graffiti muren zijn erg stoer voor kinderkamers, hier kan jarenlang plezier aan beleefd worden. Tijdens het maken van de graffiti kunnen wij de kinderen betrekken erin en zelf mee laten helpen spuiten deels voor een unieke belevins en ervaring in hun eigen kamer.
Muurschildering graffiti en canvas GOMAD Graffix.
Muurschilderingen voor babykamers en kinderkamers.' Mooie op maat gemaakte graffiti muurschilderingen voor particulieren maken babykamers en kinderkamers stoer en eigentijds. Je eigen naam in graffiti of een vrolijke afbeelding, beter dan elk behang of saaie muur! Elke stijl is mogelijk voor een babykamer muurschildering, kinderkamer muurschildering, woonkamer muurschildering of tuin muurschildering.

Contacteer ons