Resultaten voor graffiti muurschildering laten maken

graffiti muurschildering laten maken
 
Graffiti muurschilderingen.
Graffiti muren zijn erg stoer voor kinderkamers, hier kan jarenlang plezier aan beleefd worden. Tijdens het maken van de graffiti kunnen wij de kinderen betrekken erin en zelf mee laten helpen spuiten deels voor een unieke belevins en ervaring in hun eigen kamer.
JanIsDeMan Prijs.
Prijzen Graffiti Muurschilderingen. Vanaf 150, inclusief mariaal kunt u al een prachtige simpele naam, logo of bijvoorbeeld regenboog laten maken. Voor een grotere muurschildering op een gemiddelde kinderkamer 25, x 35, dan kunt u rekenen op ongeveer 275, inclusief materiaal.
MUURSCHILDERINGEN Op maat gemaakte kunst.
Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van onze graffiti muurschilderingen. Het is helemaal van deze tijd om uw bedrijfslogo, naam, product of een andere afbeelding op een muur uit te laten werken als een echte eyecatcher. Een unieke, voor uw locatie ontworpen muurschildering, aangepast aan uw specifieke wensen en mogelijk in elk gewenst formaat.
Muurschildering graffiti en canvas GOMAD Graffix.
Muurschilderingen voor babykamers en kinderkamers.' Mooie op maat gemaakte graffiti muurschilderingen voor particulieren maken babykamers en kinderkamers stoer en eigentijds. Je eigen naam in graffiti of een vrolijke afbeelding, beter dan elk behang of saaie muur! Elke stijl is mogelijk voor een babykamer muurschildering, kinderkamer muurschildering, woonkamer muurschildering of tuin muurschildering.
GRAFFITI THUIS Op maat gemaakte schilderingen in huis.
Veelal zijn dit graffiti namen of afbeeldingen in kinderkamers. Graag verzorgen wij ook voor u een hoogwaardige muurschildering. Bijvoorbeeld op basis van een door u gekozen afbeelding, foto, naam, idool of levensmotto, uitgewerkt in uw favoriete stijl en kleurstelling. Ontwerp van de graffiti schildering. Al onze schilderingen zijn uniek en worden afgestemd op uw wensen en idee├źn. Wij maken, in overleg met u, een ontwerp op maat wanneer wij de graffiti schildering komen aanbrengen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de indeling van de ruimte, lichtinval en de stijl en kleuren van de inrichting. Wij komen de muur niet vooraf bekijken, wel is het soms handig om vooraf per email een foto te ontvangen zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Er is voor ons geen limiet aan het formaat van de schildering. U kunt een willekeurig gekozen afbeelding door ons laten aanbrengen op bijna iedere ondergrond.
Graffiti muurschilderingen Lizart wandschilderingen.
1 this.text'Lees' Meer' if text.indexOf'Read' 1 this.text'Hide' else if text.indexOf'Hide' 1 this.text'Read' More'Lees' Meer. We maken onze graffiti muurschilderen steeds assorti met de kleuren en stijl van de kamer. Indien een andere accentmuur of de gordijnen bijvoorbeeld blauw zijn, dan laten we deze kleur ook sterk voorkomen in de muurschildering zodat deze volledig past in het interieur van de kamer.
Prijzen Muurschilderingen Graffitiworkshops.
Over James Jetlag. Gemeente Anti Graffiti. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren.: Kleine muurschilderingen zoals voor kinderkamers en muren die niet grote zijn dan ca. 35, m x 25m, hebben een tarief dat uiteenloopt tussen de 300, en 450. De prijs is afhankelijk van complexiteit, oppervlakte en reisafstand. Voor een kleine en relatief simpele muurschildering zul je dus eerder aan de lage kant van dat tarief uitkomen: 300, inclusief alle materiaal en reiskosten; ingewikkeld werk of een locatie met grote reisafstand levert vrijwel altijd het hogere tarief op 450.
Verfraai die kamer met een graffiti muurschildering Hebbes Zimmo.
Wil je liever geen graffiti rechtstreeks op de muur, dan zou je ook kunnen kiezen om de schildering op een doek/canvas of losse panelen te laten maken. Voordeel daarvan is dat je het kunstwerk ook kan meenemen of verplaatsen wanneer je bijvoorbeeld zou verhuizen!
Home Surfing4art.
Graffiti laten maken, doe het bij surfing4art. Een graffiti muurschildering zal uw bedrijfsruimte of kinderkamer echt een prachtige uitstraling geven. Op elk soort ondergrond kunt u een graffiti laten maken, er zijn tal van mogelijkheden om uw saaie muur een fantastische creatieve en professionele uitstraling te geven.

Contacteer ons