Meer resultaten voor graffiti kunstenaars belgie

graffiti kunstenaars belgie
 
Graffiti workshop graffiti workshop op locatie graffiti kunstenaars belgie.
graffiti kunstenaars belgie. Hasselt" altijd voorop in graffiti" Hasselt Regio HLN. Het Hasseltse stadsbestuur organiseert de eerste graffiti jams en stelt als eerste stad in België muren open aan de tunneltjes richting Kapermolen als plek waar graffiti-artiesten zich kunnen uitleven.
Belgische street art kunstenaars in de kijker: Dzia Chase.be.
Belgische street art kunstenaars in de kijker: Dzia. Tijdens de zomervakantie namen we je mee langs enkele Europese steden om de lokale street art scene te ontdekken. Nu zijn we terug met een nieuwe reeks waarin we talent van eigen bodem zullen voorstellen. Van oude bekenden tot jonkies in het vak die zich aan straatkunst wagen, je zal ze de komende maanden op Chase kunnen ontdekken. Beginnen doen we vandaag met Antwerpenaar Dzia. Naast street art heeft de kunstenaar nog een andere passie. Eentje die hij op papier zet in zijn copyzine KRANK. Coverfoto Dzia Krank. Silverfox dzia lineart streetart graffiti plantin dziakrank 2015 antwerp fox chrome vulpes.
Belgische street art kunstenaars in de kijker: Roa Chase.be.
One of the many animals he painted all over the world art artwork graffiti instagraff instagraffiti mural sprayart streetphotography urbanart urbanwalls wall montrealstreetart hirajoshi roa streetartmontreal quebec roastreetart. Een foto die is geplaatst door Hirajoshi street-art @hirajoshi op 5 Sep 2016 om 654: PDT.
Graffiti Jobs Diensten 2dehands.be.
voor alle graffiti, streetartontwerpen, en prijs te bespreken.graffiti sinds 1990. gisteren 1706: Kortrijk Heule. workshop graffiti op maat. Beste, Ik geef graffiti workshops voor kinderen en volwassenen vanaf 8jaar. Zelf geef ik al 4 jaar workshops in het graffiti spuiten en stript.
KUNSTWERKT.
In die evolutie leerde hij graffiti, een street-art onderdeel die nu goed zijn vorm neemt in de kunstwereld. Tot op heden krabbelt hij nog steeds op muren, canvassen, panelen, voertuigen., voor privé en/of commerciele doeleinden. En dit met het idee van graffiti.en mixed-media. Niet enkel huiskamermuren maar kale muren op straat tovert hij om in een kunstwerk. Cazn is een van de bekendste graffiti-artiesten van belgie en geniet internationale bekendheid.
ROA kunstenaar Wikipedia.
In 2011 vond in het MOCA in Los Angeles de tentoonstelling Art In The Streets plaats, een overzichtstentoonstelling over de invloed van street art sinds de jaren zeventig aan de hand van de meest invloedrijke straat art kunstenaars. ROA was op deze tentoonstelling vertegenwoordigd, samen met kunstenaars als Banksy, Keith Haring, Invader, Shepard Fairey, Swoon en Neckface.
gent.
Door zich bekend te maken kunnen ze fotos van hun werk te koop aanbieden, kunnen ze de commercile toer opgaan door hun werken te laten drukken op t-shirts, door werken te maken op doek of paneel en deze te verkopen. Graffiti in Gent door Gentse graffiti kunstenaars.
Graffiti in kaart gebracht Antwerpen Regio HLN.
Sindsdien zie ik overal street art opduiken" Onder zijn alter ego Street Artwerpenaar deelt Tim Marschang alle grafitti-werken met zijn volgers op Facebook. Tim Marschang uit Merksem is zelf geen graffiti-kunstenaar, maar wel een gepassioneerd liefhebber van tags, graffiti en street art.
Labo.
Lees hier de recap! Sticky Fingers is een project waarin jonge Nederlandse en Belgische graffiti kunstenaars en organisatorisch talent samen hebben gewerkt. De stuurgroep heeft toffe dingen georganiseerd in de afgelopen 15, jaar waar de jonge kunstenaars veel van hebben kunnen leren.

Contacteer ons