Meer resultaten voor graffiti workshop op locatie

graffiti workshop op locatie
 
Workshop Graffiti in Aalst Graffiti Fabriek.
Graffiti workshop op locatie. De workshop graffiti kan erg makkelijk op locatie worden verzorgd. De locatie wordt uiteraard volledig afgedekt zodat er niets vuil kan worden. De meest ideale situatie is natuurlijk om de workshop graffiti bij droog weer buiten plaats te laten vinden.
Graffitiworkshop.eu.
Afdelingsuitje Afdelings uitje Bedrijfsfeest Bedrijfs uitje Bedrijfsuitje Creatief bedrijfsuitje Creatief entertainment Creatief uitje Creatieve workshop Creatieve workshops Cursus Familiedag Graffiti Graffiti cursus Graffiti spuiten Graffiti workshop Graffitiworkshop Graffiti workshops Graffitiworkshops Graffitti Grafiti Grafity Groepsuitje Origineel bedrijfsuitje Origineel uitje Street-art Street-art workshop Teambuilding Teambuilding activiteit Teambuilding workshop Team uitje Vergaderbreak Vrijgezellenfeest Vrijgezellenuitje Workshop Workshop graffiti Workshop graffiti spuiten Workshop locatie Workshop locaties Workshop op locatie Workshops Workshops graffiti Workshops graffiti spuiten Workshops in Nederland Workshops op locatie.
Graffiti workshop Funkey Samen een graffiti kunstwerk maken als teambuilding.
Tijdens de workshop graffiti, gaan de deelnemers aan de hand van een zelfgemaakte schets, op een leuke en interactieve manier, aan de slag met het maken van een graffitikunstwerk. Om het ijs te breken beginnen wij de workshop graffiti met een leuk vragenrondje over wat graffiti nou daadwerkelijk is en wat erbij komt kijken. Vervolgens zullen we op een interactieve manier de basistechnieken doornemen. We zullen allerlei leuke tips en trucs behandelen waarmee alle deelnemers tot een leuk eindresultaat komen. Vraag een offerte aan. Vanaf 10 personen. Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen. Van 1 tot 2 uur. 30 40 p.p. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Love 0 Share Tweet Share 0 Share Pin. Teambuilding op locatie.
Workshop Graffiti in Gent Graffiti Fabriek.
Graffiti workshop op locatie. De workshop graffiti kan erg makkelijk op locatie worden verzorgd. De locatie wordt uiteraard volledig afgedekt zodat er niets vuil kan worden. De meest ideale situatie is natuurlijk om de workshop graffiti bij droog weer buiten plaats te laten vinden.
GRAFFITI WORKSHOPS Creatieve teambuilding workshop.
Wij verzorgen graffiti workshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties in de Benelux of daar buiten. Het programma van deze workshop duurt 2 uur en kan indien gewenst ingekort worden. De graffiti workshop kan, op een tijdstip naar keuze, 7 dagen per week worden ingepland.
Graffiti workshops op locatie.
Graffiti workshops op locatie. Gemiddeld een 98, uit 3 beoordelingen. Een graffiti workshop is een echte aanrader om samen met je collega's, vrienden of familie een keer meegemaakt te hebben! Wij van Graffitifun zijn gespecialiseerd in graffiti workshops, met jaren lange ervaring hebben wij uitgebreide workshops waarin alles naar wens mogelijk is.
Bedrijfsuitje Graffitinetwerk B.V, De Graffiti workshop, graffitinetwerk-b.v.-de-graffiti-workshop.
Wij verzorgen zeer inspirerende urban en street-artworkshops zoals de graffitiworkshop, light-painting workshop en de 3d streetpainting workshop, maar ook de authentieke schilderworkshop. Een workshop graffiti spuiten door ons verzorgd op uw locatie of op één van onze workshop locaties in Nederland of België biedt garantie voor een super origineel en creatief uitje.
GRAFFITIWORKSHOPS Creatieve teambuilding workshops en bedrijfsuitjes.
Search for: Search. Een workshop graffiti spuiten als teambuildingactiviteit, creatief bedrijfsuitje of vergaderbreak? Wij verzorgen in en om België unieke graffitiworkshops als een stoere belevenis waarin samenwerken, creativiteit en teambuilding voorop staan! Midden in de nacht met een bivakmuts op en een spuitbus in uw hand naar een prachtig lege muur sluipen? Dat is niet nodig! U kunt gewoon overdag met graffiti en street-art aan de slag. De graffitiworkshop in België: hoe werkt het? U meldt uw groep aan een kiest een datum, tijd en locatie in België.
Graffiti-workshop op locatie Monsterevents.
Graffiti workshop op locatie. De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd! Wij verzorgen graffitiworkshops in Nederland en België op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Contacteer ons