Resultaten voor graffiti kinderfeestje breda

graffiti kinderfeestje breda
 
Workshop Graffiti.
Men kan graffiti workshops volgen, bijvoorbeeld in buurthuizen en tijdens festivals. Discofeestje.com Buizenleggerslaan 10 9140 Temse Belgiƫ T 32494070065 E info@discofeestje.com W www.discofeestje.com. Klant aan het woord. Alle kinderen hebben door DJ Dave een fantastisch discofeest gehad en we zullen je zeker vaker uitnodigen! De Leeuw uit Spijkenisse. Een top examenfeest gehad, mede dankzij jou Dave! Dankjewel voor de goede muziek echt een aanrader voor iedereen. Mylene uit Breda. Ontzettend bedankt voor het onvergetelijke feest, met Levis verjaardagde kids hebben genoten. Zelfs het meest verlegen kind kreeg jij aan het swingen. Oog voor de doelgroep en daarop inspelengrandioos! Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor iedereen! Susanne uit Breda. Super leuk kinderfeestje gehad met DJ Dave.
Graffiti kinderfeestje! Graffiti fabriek Kidsproof Breda.
Terug naar vorige pagina. Speelhuislaan 1534815, CC Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Wil jij ook een origineel en cool feestje? Volg dan samen met je vriendjes een graffiti-workshop! Je gaat onder begeleiding je eigen graffiti-kunstwerk maken. Voordat je daadwerkelijk een graffiti gaat maken, krijg je eerst uitleg over de basistechnieken en wordt er gewerkt aan een schets op papier.
Graffiti Workshop in Breda Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop vrijgezellenfeest in Breda Meer. Graffiti Workshop kinderfeestje in Breda Meer. Graffiti Workshop teamuitje in Breda Meer. Graffiti spuiten in Breda! Graffiti Workshop met je vrienden en vriendinnen in Breda Meer. Graffiti Workshop met de familie in Breda Meer.
Supercool graffiti kinderfeestje Breda? Wij komen langs op elke locatie!
Onze graffiti begeleiders zijn gespecialiseerd in het geven van graffiti workshops voor alle type kinderen. Zij gaan alle de dag van hun leven hebben tijdens het graffiti kinderfeestje. Het standaard programma van een graffiti kinderfeestje Breda start met een korte introductie over het ontstaan van graffiti.
Graffiti workshop Breda? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Breda of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! Wij bieden meer dan een graffiti workshop Breda.
Kinderfeestje laten organiseren Kuddlezz partijtjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.
Wat denk je van het coole graffiti spuiten, vloggen, escape room voor kids, schilderen in het donker glow in de dark, een hippe city game of het populaire spel wie is de mol? Aanbieding: kinderfeestje escape room van 1500, voor 1250, per kind bij boeking op dinsdag, donderdag, zaterdagochtend of op zondag!
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestjes in de regio Breda. De graffiti-fabriek maakt het mogelijk om de graffiti workshop tegen een aantrekkelijke prijs in te zetten als activiteit voor kinderfeestjes. Aan het einde van de workshop heeft elke deelnemer een eigen kunstwerk 122cm x 61 cm om mee naar huis te nemen. Leeftijd: 6 t/m 12 jaar. Geschikt voor: Jongens en meisjes. Kinderfeestjes in de regio Breda. De wondere speelwereld. Welkom in de wondere speelwereld voor kinderen in Breda. Een enorme binnenspeeltuin voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Beleef een spannende ontdekkingsreis door allerlei doolhoven, ballenbakken, klimrekken en nog veel meer. Leeftijd: 4 t/m 12 jaar. Geschikt voor: jongens en meisjes. Kinderfeestjes in de regio Breda. Kinderfeestje workshop sieraden maken.
TIP! Verjaardag of Partijtje? Graffiti Kinderfeestje!
Om die zorg te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om bij lichte regen een Graffiti Kinderfeestje te boeken inclusief een of meer vouwtenten van 3 x 3 meter. Wij zetten de boel razendsnel op en binnen enkele minuten bieden wij een droge Graffiti plek!
Graffiti feestje als kinderfeestje Kidzy.nl.
Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar niet als je kiest voor een Graffiti feestje. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment!

Contacteer ons