Op zoek naar graffiti voor kinderfeestje?

graffiti voor kinderfeestje
 
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Kinderfeestje graffiti workshop. 0 Shares Share. Het was een mooie zomerdag in juni en perfect voor het vieren van een stoer verjaardagsfeestje. Wat is er nou leuker dan lekker aan de slag als een echte graffitikunstenaar. Het was het leukste kinderfeestje van mijn leven, Wat een super gaaf kinderfeest heb ik gehad, Het was super geslaagd.
Graffiti Kidz.
Daarna wordt het in de koelkast gelegd om hard te worden. Graffiti Kidz, wij kunnen jouw feestje laten PIMPEN en je te laten verrassen door Happy Kidz Graffiti creativiteit! Prijslijst Kinderfeestje: activiteit 1 en 2. Prijslijst Kinderfeestje: activiteit 3. 4 uur feesten bij Happy Kidz.
Graffiti feestje als kinderfeestje Kidzy.nl.
Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar niet als je kiest voor een Graffiti feestje. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment!
Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken Graffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht.
Graffiti op canvasdoek. Street art workshops. Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken. Kids love graffiti. We geven het hele jaar door graffiti workshops voor jong en oud. Je kan hier even goed bekijken wat je gaat doen en wat vooral het resultaat kan zijn na een workshop.
Graffiti feestje Colourcastle Kidsproof Leiden.
Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en ook daar kunnen ze de workshop geven. Bij Colourcastle weten ze die locaties. De workshop wordt gegeven vanaf 6 personen en duurt rond de 2 uur. Het is allemaal maatwerk, alles is bespreekbaar! Dus geef je wensen door dan krijg je een offerte op maat. Klik door via de roze button naar de website! Tip: Klik door naar nog veel meer gave kinderfeestjes in en om Leiden! Deel deze tip. Haagweg 4 C12. 2311 AA Leiden. Tel: Toon telefoonnummer. Naar de website Direct mailen. Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit! Naar de top. Méér leuke tips adressen.: Topfeestjes in Vlietland. Boulderen met korting! Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties.
Dit is echt cool! Een graffiti feestje!
Helaas heb ik in Zeeuws Vlaanderen nog geen graffiti feestje. Ik kan je voor nu nog niet helpen. Het enige graffiti feestje dat op Bijzonder Kinderfeestje staat is in Amsterdam. Heel veel succes en mocht je iets leuks vinden dat voor mij interessant kan zijn dan hoor ik het natuurlijk ook graag!
Graffiti kinderfeestje Graffitifun.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun. Gemiddeld een 99, uit 16 beoordelingen. Graffitifun geeft unieke en bijzondere graffiti workshops! Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een informatieve presentatie, hierna gaan ze een schets maken waarna we dit met echte graffiti spuitbussen gaan maken. Elk kind krijgt ze eigen graffiti paneeltje mee naar huis! Als extra krijgen de kinderen bij ons ook nog een rondleiding en gaan we speciaal voor de jarige gratis op een echte graffiti muur spuiten.
TIP! Verjaardag of Partijtje? Graffiti Kinderfeestje!
Wij zetten de boel razendsnel op en binnen enkele minuten bieden wij een droge Graffiti plek! Vouwtenten komen uit ons verhuurassortiment en kunnen niet vrijblijvend worden gereserveerd. Graffiti Kinderfeestje DeLuxe 1: v.a. Voor workshops tot 10 deelnemers. Prijs is inclusief 10 deelnemers 1 tent.

Contacteer ons