Op zoek naar graffiti spuiten kinderfeestje?

graffiti spuiten kinderfeestje
 
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Kinderfeestje graffiti workshop. 0 Shares Share. Het was een mooie zomerdag in juni en perfect voor het vieren van een stoer verjaardagsfeestje. Wat is er nou leuker dan lekker aan de slag als een echte graffitikunstenaar. Het was het leukste kinderfeestje van mijn leven, Wat een super gaaf kinderfeest heb ik gehad, Het was super geslaagd.
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Deze locatie is in overleg met slecht weer of in de winter deels niet beschikbaar. Graffiti kinderfeestje Amstelveen. Het is ook mogelijk om in Amstelveen een graffiti workshop op locatie te volgen. Vlakbij het oude centrum staat een legale graffiti muur waar het gedoogd is door de gemeente om hier legaal graffiti te spuiten.
Graffiti workshops in Oss, Den Bosch en omgeving.
Ook voor het ultieme kinderfeestje kun je bij ons terecht. De jarige wordt in het zonnetje gezet en gaat samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes op een veilige manier aan de slag met het maken van je eigen piece een graffiti kunstwerk maken.
Graffiti Kidz.
Daarna wordt het in de koelkast gelegd om hard te worden. Graffiti Kidz, wij kunnen jouw feestje laten PIMPEN en je te laten verrassen door Happy Kidz Graffiti creativiteit! Prijslijst Kinderfeestje: activiteit 1 en 2. Prijslijst Kinderfeestje: activiteit 3. 4 uur feesten bij Happy Kidz.
TIP! Verjaardag of Partijtje? Graffiti Kinderfeestje!
Opties: Graffiti Kinderfeestje DeLuxe bij lichte regen. Bijzonderheden: vermelde bedragen zijn inclusief BTW. Onder begeleiding van een echte Graffitikunstenaar wordt van schets tot spuiten de Graffiti-technieken uitgelegd. De kinderen gaan daarna individueel en stap voor stap aan de slag om een eigen Graffitikunstwerk te maken.
Graffiti feestje Colourcastle Kidsproof Leiden.
Maar het kan ook op de binnenplaats van het atelier van Colourcastle. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en ook daar kunnen ze de workshop geven. Bij Colourcastle weten ze die locaties.
Graffiti workshop 9 Moris Graffiti Kidsproof Nijmegen.
Kom dan naar het atelier van Moris Graffiti in Wijchen! Samen met je vrienden en vriendinnen word je tijdens dit gave kinderfeestje meegenomen in de wereld van Graffiti! Maurice Broekhoff van Moris Graffiti uit Wijchen is al vanaf midden jaren 80 actief bezig met Graffiti. Wat begon als een mooie hobby, is nu ook werk geworden. Moris Graffiti verzorgt super stoere graffiti kinderfeestjes, prachtige muurschilderingen, organiseert teamuitjes, etc! Wat ga je precies doen tijdens een workshop Graffiti? Je duikt eerst samen met Moris Graffiti uit Wijchen de geschiedenis van de graffiti in. Vervolgens leer je letters ontwerpen. Hoe ontwerp je een letter? hoe zit het met de verhoudingen? Hoe zit het met schaduw en glans? Welke kleuren gebruik je? Hoe verwerk je een thema in je tekening? Wat is een tag, een throw-up, een wholecar of een wildstyle? Natuurlijk wordt er gezorgd voor de juiste muziek lekkere oldschool hiphop vibes! Na het schetsen en ontwerpen ga je met de hele groep live Graffiti spuiten.
Graffiti kinderfeest Kuddlezz.
Hier praten ze nog lang over na! Rijke historie achter dit graffiti kinderfeestje. Eind jaren 60 waaide de graffiti over van Philadelphia naar New York; jeugdbendes lieten tags achter op muren, gebouwen en metro's. Ze bakenden zo hun territorium af.
Graffiti feestje als kinderfeestje Kidzy.nl.
Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffitispuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur. In deze workshop de kinderen een bepaalde boodschap verwerken en naar voren brengen op een kunstzinnige en creatieve manier in de vorm van een graffiti ontwerp. Kortom, een Graffiti feestje als kinderfeestje!
Graffiti spuiten Atelier Hupsakee.
Keuze 2: Sjablonen snijden en superstrakke graffiti maken. Elk kind spuit een kleinere plaat van 5060 cm. Eerst gaan ze ontwerpen en uitsnijden, hier zijn de kinderen wel even mee bezig. Daarna spuiten in je favoriete kleuren. Kijk naar de fotos voor de prachtige resultaten. Kinderfeestje 8 jaar.

Contacteer ons