Meer resultaten voor graffiti maken kinderfeestje

graffiti maken kinderfeestje
 
Graffiti kinderfeest Kuddlezz.
Actie: boek je graffiti kinderfeestje van 1550, voor 1350, per kind! De kinderen leren samen met een professionele begeleider echte graffiti te maken. Ze krijgen een doek en maken gebruik van spuitbussen. Ze worden ontvangen met een glaasje limonade en wat lekkers.
Graffiti Kidz.
Door de chocolade te laten smelten in een kom au bain-marie, die op een elektrische pitje komt te staan in een grote ketel met water, mag jij daarna je eigen graffiti creatie maken. Daarna wordt het in de koelkast gelegd om hard te worden. Graffiti Kidz, wij kunnen jouw feestje laten PIMPEN en je te laten verrassen door Happy Kidz Graffiti creativiteit! Prijslijst Kinderfeestje: activiteit 1 en 2.
Graffiti Kinderfeestje je eigen kunstwerk maken bij Dreams Events.
Graffiti dreamsskateschool 2016-12-09T1455260000.: Heb jij altijd al eens willen weten hoe je met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit graffiti kinderfeestje helemaal wat voor jou! Tijdens het graffiti kinderfeestje leer je het verschil tussen kunst en geklieder.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun. Gemiddeld een 99, uit 16 beoordelingen. Graffitifun geeft unieke en bijzondere graffiti workshops! Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een informatieve presentatie, hierna gaan ze een schets maken waarna we dit met echte graffiti spuitbussen gaan maken.
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Dit zou erg zonde zijn! Wij raden iedereen aan om bij onze unieke en bijzondere locaties deze graffiti workshop en feestje te komen vieren zodat niemand zich zorgen hoeft te maken! Graffiti kinderfeestje op locatie. Er kan ook gekozen worden om het kinderfeestje ergens anders te vieren.
Graffiti feestje Graffitifun t Gooi Kidsproof t Gooi.
1 Eerst is er een uitleg over de geschiedenis van graffiti, een uitleg van de ontwerpen, vormen en technieken. 2 Daarna ga je met de begeleider een ontwerp op papier maken. Dan kan je naam of een afbeelding zijn of wat je maar wil. 3 Vervolgens ga je het in het echt uitvoeren met spuitbussen. Je wordt geholpen daar waar nodig. 4 Gratis rondleiding achteraf bij 1000m aan graffiti muren en je mag op een echte graffiti muur spuiten. 5 De jarige mag een cadeautje uitkiezen uit de Graffitifun box en elk kind krijgt zijn eigen Graffitifun certificaat. Hieronder zie je de kosten per groep. Kijk voor de tarieven voor nog grotere groepen op de website. 6 personen: 145. 7 personen: 165. 8 personen: 175. 9 personen: 185. 10 personen: 195. Let op: 10/-50 extra korting op bepaalde data op aanvraag! Het betreft all-in prijzen. powerpoint-presentatie, papier en potlood om te ontwerpen, meer dan genoeg spuitbussen, diverse capjes, materiaal om op te spuiten en handschoentjes. Wij hebben dit kinderfeestje uitgebreid getest, lees hier onze ervaring bij Graffitifun.
Graffiti workshop Kids AirbrushGraffitiworkshopsmuurschildering.,
kinder graffiti workshop. Voor het leukste en stoerste kinderfeestje moet u bij Airbrush Art 4 U wezen. Wij hebben jarenlang ervaring met het geven van graffiti workshops aan kinderen en volwassenen. Ieder kind krijgt een plaat van 60120 waar ik hun naam alvast op geschetst heb. Na een korte uitleg mogen de kidz zelf aan de slag met hun eigen plaat om er een mooi kunstwerk van te maken.
Graffiti Kinderfeestje.
Wij maken gebruik van cookies. Kinderfeestjes.nl maakt gebruik van cookies en is AVG proof. Privacyverklaring Akkoord Decline. Graffiti Kinderfeestje Graffitifun. Unieke en exclusieve graffiti feestjes. Graffiti kinderfeestje TIP. Vier je exclusieve en tofste graffiti feestje bij Graffitifun! Met een uniek en uitgebreid programma bieden wij de leukste graffiti kinderfeestjes voor iedereen.
Graffiti feestje als kinderfeestje Kidzy.nl.
Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffitispuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur. In deze workshop de kinderen een bepaalde boodschap verwerken en naar voren brengen op een kunstzinnige en creatieve manier in de vorm van een graffiti ontwerp. Kortom, een Graffiti feestje als kinderfeestje!

Contacteer ons