Op zoek naar graffiti maken kinderfeestje?

graffiti maken kinderfeestje
 
Graffiti feestje Colourcastle Kidsproof Leiden.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Graffiti spuiten tijdens je partijtje! Dat kan in Leiden bij Colourcastle. Dit is echt een té cool feestje! Je leert de skills van graffiti spuiten, je gaat brainstormen wat je gaat maken en dan maak je met elkaar een echt kunstwerk.
Graffiti Kidz.
Door de chocolade te laten smelten in een kom au bain-marie, die op een elektrische pitje komt te staan in een grote ketel met water, mag jij daarna je eigen graffiti creatie maken. Daarna wordt het in de koelkast gelegd om hard te worden. Graffiti Kidz, wij kunnen jouw feestje laten PIMPEN en je te laten verrassen door Happy Kidz Graffiti creativiteit! Prijslijst Kinderfeestje: activiteit 1 en 2.
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Dit zou erg zonde zijn! Wij raden iedereen aan om bij onze unieke en bijzondere locaties deze graffiti workshop en feestje te komen vieren zodat niemand zich zorgen hoeft te maken! Graffiti kinderfeestje op locatie. Er kan ook gekozen worden om het kinderfeestje ergens anders te vieren.
Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken Graffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht.
Graffiti op canvasdoek. Street art workshops. Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken. Kids love graffiti. We geven het hele jaar door graffiti workshops voor jong en oud. Je kan hier even goed bekijken wat je gaat doen en wat vooral het resultaat kan zijn na een workshop.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun. Gemiddeld een 99, uit 16 beoordelingen. Graffitifun geeft unieke en bijzondere graffiti workshops! Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een informatieve presentatie, hierna gaan ze een schets maken waarna we dit met echte graffiti spuitbussen gaan maken.
Graffiti Kinderfeestje je eigen kunstwerk maken bij Dreams Events.
Graffiti dreamsskateschool 2016-12-09T1455260000.: Heb jij altijd al eens willen weten hoe je met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit graffiti kinderfeestje helemaal wat voor jou! Tijdens het graffiti kinderfeestje leer je het verschil tussen kunst en geklieder.
GRAFFITI WORKSHOP KINDERFEESTJE.
De kinderen maken gezamelijk een groot kunstwerk op een muur op een echte graffiti lokatie. Deze lokaties zijn altijd voorzien van echte graffitiwanden. met mooie kunstwerken van graffiti artiesten. De bordencanvas, doeken of grote canvas doek kunnen de kinderen uiteraard na afloop.
Dit is echt cool! Een graffiti feestje!
Mijn dochter is 10 geworden en wil t liefst binnenkort een graffiti kinderfeestje geven met 9 of 10 kinderen. Graag wil ik weten wat er mogelijk is, kunnen ze allemaal een eigen schilderij maken, en wat zijn de totaal kosten hiervan.
TIP! Verjaardag of Partijtje? Graffiti Kinderfeestje!
Bij ons maken de kinderen 95% van het Graffiti kunstwerk echt zelf. Het zijn dus geen tekeningen die vooraf door een docent worden opgezet en daarna door de kinderen moeten worden ingekleurd. Graffiti Kinderfeestje DeLuxe! Graffiti is een echte buitenactiviteit die het leukst is als het droog is.

Contacteer ons