Meer resultaten voor graffiti kinderfeestje strijp s

graffiti kinderfeestje strijp s
 
Het leukste kinderfeestje! cangallery.
local_shipping wereldwijde verzending. Het leukste kinderfeestje! Voor het kinderfeest van uw zoon of dochter verzorgt Can Gallery in een leuke en informele sfeer een workshop graffiti. Samen met de kinderen gaan we graffiti maken op houten platen van 120 x 60 cm! Ieder kind krijgt zijn eigen houten plaat en mag deze na afloop van de workshop ook mee naar huis nemen als stoer aandenken aan hun eerste graffiti ervaring. Achteraf sturen we u ook nog een leuk filmpje zodat de kids hun kunsten later nog eens rustig terug kunnen kijken! Waar: Strijp S winkelcentrum Urban Shopper te Eindhoven.
Can Gallery, Creatieve workshop graffiti 2 uur: bespaar 54% in Eindhoven via Social Deal.
Maak kennis met de wereld van graffiti! Prachtige en inspirerende locatie in het creatieve hart van Eindhoven: Strijp-S. Perfecte activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of teambuildingsdag! Laat je creativiteit de vrije loop. Neem jouw unieke creatie na afloop mee naar huis.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje strijp s.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje strijp s. Je mag zelf met de spuitbus aan de slag voor je achtergrond, dan gaan we schilderen, stempelen, sjabloneren en na afloop samen een echte banner spuiten! Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje strijp s.
Graffiti workshop Eindhoven? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Eindhoven of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP EINDHOVEN.
Ontdekfabriek.
Op onze openingsdagen kun je een geweldig kinderfeest vieren! Op alle andere tijden kun je op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Ontdekfabriek. Films van De Uitvinders, spelen en uitvindingen bouwen.
blog De leukste kinderfeestjes in en om Eindhoven! Kidsproof Eindhoven.
Ze organiseren ook toffe kinderfeestjes met de lekkerste vegan traktaties. Wanna be a Model Party, Draw like Jill, Pimp Your Pizza, Bling bling Party. Can Gallery De gaafste creaties maken met graffiti op je eigen kinderfeestje. Dit wil je echt een keer!
CKE.
T-shirt, dat je de volgende dag al meteen aan kunt! Extra materiaalkosten: 4 per deelnemer. Graffiti 8-15 jaar. Vanwege risicos in weersomstandigheden kunnen we dit kinderfeestje helaas niet verzorgen in de wintermaanden. Altijd al eens met spuitbussen willen leren werken?
Can Gallery Urban Shopper.
Door jarenlange ervaring in de graffiti wereld en een breed, wereldwijd netwerk van graffiti kunstenaars, verzamelaars en andere kunstgalerie├źn is alles mogelijk! Ook zelf graffiti maken behoort tot de mogelijkheden. Tijdens onze workshops kan jong en oud zelf ervaren hoe het is om graffiti te spuiten.
Kinderfeestjes Vrij schilderen met professionele begeleiding. Streetart, graffiti en traditionele technieken voor kids en volwassenen.
Voor het leukste kinderfeestje kom je met je vrienden een streetart schilderij maken met graffiti. Je mag zelf met de spuitbus aan de slag voor je achtergrond, dan gaan we schilderen, stempelen, sjabloneren en na afloop samen een echte banner spuiten!
Graffiti Workshop in Eindhoven Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop vrijgezellenfeest in Eindhoven Meer. Graffiti Workshop kinderfeestje in Eindhoven Meer. Graffiti Workshop teamuitje in Eindhoven Meer. Graffiti spuiten in Eindhoven! Graffiti Workshop met je vrienden en vriendinnen in Eindhoven Meer. Graffiti Workshop met de familie in Eindhoven Meer.

Contacteer ons