Meer resultaten voor graffiti kinderfeestje rotterdam

graffiti kinderfeestje rotterdam
 
Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam Kidzy.nl.
Home Graffiti feestje in Rotterdam. Graffiti feestje in Rotterdam. John Bruynzeelpad, Rotterdam. Neem contact op! Vier je Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam. Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Rotterdam? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.
Graffiti Workshop in Rotterdam Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop vrijgezellenfeest in Rotterdam Meer. Graffiti Workshop kinderfeestje in Rotterdam Meer. Graffiti Workshop teamuitje in Rotterdam Meer. Graffiti spuiten in Rotterdam! Graffiti Workshop met je vrienden en vriendinnen in Rotterdam Meer. Graffiti Workshop met de familie in Rotterdam Meer.
Graffiti workshop Aan de slag bij Waterloo Kidsproof Rotterdam.
Graffiti workshop Terug naar vorige pagina. Vredehofstraat 763062, TC Rotterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Een graffiti workshop! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars! Alle kinderen hebben de dag van hun leven. Want wat doe je allemaal tijdens het feestje?
Tips adressen voor creatieve kinderfeestjes Kidsproof Rotterdam.
Bij Suus hebben ze een ├ęcht kinderatelier om de mooiste creaties te maken op je kinderfeestje! Scherven brengen geluk! Je feestje kan niet meer stuk als je het viert bij Scherf Verf! Een graffiti workshop! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars! totaal 38 resultaten. Pagina: 1 2 3 4. Naar de top. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Rotterdam.
Graffiti Workshop Kinderfeestje in Rotterdam GraffitiFabriek.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop CKV in Rotterdam. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest in Rotterdam. Graffiti Workshop Teamuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Teambuilding in Rotterdam. Graffiti Workshop Kinderfeestje in Rotterdam. Graffiti Workshop Personeelsuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Studentenvereniging in Rotterdam.
Graffiti workshop Rotterdam? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Rotterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP ROTTERDAM.
Aan de slag bij Waterloo.
Voor creatieve feestjes en workshops in Rotterdam en omgeving ben je bij Aan de slag bij Waterloo aan het juiste adres! Zowel kinderfeestjes, cursussen als workshops voor volwassenen staan op het programma. Heb je een Rotterdampas kijk dan even of er acties zijn. Of workshops op middelbare scholen of in speeltuinen en naschoolse opvang op maat. Ook kunnen feestjes en workshops in het atelier worden gegeven denk aan moeder-dochterthee of teambuilding. Geweldig leuke graffitifeestjes, sieraden maken, zeepjes gieten, servies beschilderen en mozaïeken voor de kinderen. De volwassenen kunnen een korte cursus mixed media volgen of een workshop plannen. Kijk snel op de pagina's! De naam Waterloo verwijst naar de eerdere locatie van het atelier. Tegenwoordig is het twee straten verderop gesitueerd. Hierbij een filmpje over de Buitenspeeldag waarbij ADSBW betrokken was. En like ADSBW op Facebook! Hieronder een time lapse van de workshop graffiti.
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Op loopafstand is een leuke cafetaria en snackbar met leuke kidsmeals! Graffiti kinderfeestje Rotterdam. In Rotterdam bij een afgelegen industrieterrein staan wat lege loodsen en verlaten gebouwen. Precies een sfeer wat hoort bij een graffiti workshop. Door de lege gebouwen en locatie krijgt de workshop echt een leuke boost.
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Kinderfeestje graffiti workshop. 0 Shares Share. Het was een mooie zomerdag in juni en perfect voor het vieren van een stoer verjaardagsfeestje. Wat is er nou leuker dan lekker aan de slag als een echte graffitikunstenaar. Het was het leukste kinderfeestje van mijn leven, Wat een super gaaf kinderfeest heb ik gehad, Het was super geslaagd.
Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken Graffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht.
Graffiti op canvasdoek. Street art workshops. Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken. Kids love graffiti. We geven het hele jaar door graffiti workshops voor jong en oud. Je kan hier even goed bekijken wat je gaat doen en wat vooral het resultaat kan zijn na een workshop.

Contacteer ons