Resultaten voor graffiti kinderfeestje eindhoven

graffiti kinderfeestje eindhoven
 
Het leukste kinderfeestje! cangallery.
local_shipping wereldwijde verzending. Het leukste kinderfeestje! Voor het kinderfeest van uw zoon of dochter verzorgt Can Gallery in een leuke en informele sfeer een workshop graffiti. Samen met de kinderen gaan we graffiti maken op houten platen van 120 x 60 cm! Ieder kind krijgt zijn eigen houten plaat en mag deze na afloop van de workshop ook mee naar huis nemen als stoer aandenken aan hun eerste graffiti ervaring. Achteraf sturen we u ook nog een leuk filmpje zodat de kids hun kunsten later nog eens rustig terug kunnen kijken! Waar: Strijp S winkelcentrum Urban Shopper te Eindhoven.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje strijp s.
Een Graffiti workshop Eindhoven of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP EINDHOVEN.
Graffiti workshop Eindhoven? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Eindhoven of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP EINDHOVEN.
CKE.
De feestjes zijn bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. 95 per feestje voor maximaal 12 kinderen, exclusief materiaalkosten de materiaalkosten staan apart bij de workshops vermeld. Voor meer informatie en het boeken van een kinderfeestje minimaal 3 weken vóór het feestje kun je contact opnemen met Chantal Ruijgrok via chantal.ruijgrok@cke.nl.
Creatieve workshop kinderfeestje Eindhoven.
Wanneer u kiest voor een creatieve workshop voor een kinderfeestje in Eindhoven van Kuddlezz, kiest u echt voor unieke en leuke creatieve workshops. Hierbij kunt u onder andere denken aan in het donker schilderen met glow in the dark verf, pop art portret maken met graffiti, action painting, petten en T-shirts versieren en techniek robots maken.
Graffiti Workshop in Eindhoven Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop vrijgezellenfeest in Eindhoven Meer. Graffiti Workshop kinderfeestje in Eindhoven Meer. Graffiti Workshop teamuitje in Eindhoven Meer. Graffiti spuiten in Eindhoven! Graffiti Workshop met je vrienden en vriendinnen in Eindhoven Meer. Graffiti Workshop met de familie in Eindhoven Meer.
blog De leukste kinderfeestjes in en om Eindhoven! Kidsproof Eindhoven.
Can Gallery De gaafste creaties maken met graffiti op je eigen kinderfeestje. Dit wil je echt een keer! Samen met je vrienden ga je naar Strijp-S, een super inspirende plek in Eindhoven. Word een echte graffiti kunstenaar! Jump XL Eersel.
Graffiti feestje als kinderfeestje Kidzy.nl.
Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar niet als je kiest voor een Graffiti feestje. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment!
Kinderfeestjes Vrij schilderen met professionele begeleiding. Streetart, graffiti en traditionele technieken voor kids en volwassenen.
Voor het leukste kinderfeestje kom je met je vrienden een streetart schilderij maken met graffiti. Je mag zelf met de spuitbus aan de slag voor je achtergrond, dan gaan we schilderen, stempelen, sjabloneren en na afloop samen een echte banner spuiten!
Ontdekfabriek.
In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én bij mooi weer buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is niet nodig.

Contacteer ons