Resultaten voor graffiti kinderfeestje eindhoven

graffiti kinderfeestje eindhoven
 
Het leukste kinderfeestje! cangallery.
local_shipping wereldwijde verzending. Het leukste kinderfeestje! Voor het kinderfeest van uw zoon of dochter verzorgt Can Gallery in een leuke en informele sfeer een workshop graffiti. Samen met de kinderen gaan we graffiti maken op houten platen van 120 x 60 cm! Ieder kind krijgt zijn eigen houten plaat en mag deze na afloop van de workshop ook mee naar huis nemen als stoer aandenken aan hun eerste graffiti ervaring. Achteraf sturen we u ook nog een leuk filmpje zodat de kids hun kunsten later nog eens rustig terug kunnen kijken! Waar: Strijp S winkelcentrum Urban Shopper te Eindhoven.
Rofra Graffiti spuiten leuk als familiedag of groepsuitje.
U krijgt uiteraard een beschermende overall, maar houd rekening met de kleding die u draagt. Het is mogelijk om de Workshop Graffiti op een andere locatie af te nemen, hier kan een meerprijs aan verbonden zijn. Creëer samen een kunstwerk! 5 t/m 15. 16 t/m 25. 26 t/m 35. 36 en meer. Dagjes uit tot 10 personen. Dagjes uit Brabant. Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief! Leave this field empty if you're' human.: Rofra, Leuke bedrijfsuitjes Brabant, unieke groepsactiviteiten, schoolreisjes en dagjes uit in Brabant. Rofra Sportieve Arrangementen organiseert al 30 jaar bedrijfsuitjes, schoolreisjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes als dagje uit of dagje weg in Valkenswaard, Brabant en op locatie. Rofra is lid van Vebon, TÜV gecertificeerd en is in bezit van Green Key Goud. Belangrijke keywords zijn bedrijfsuitjes Brabant, leuke teamuitjes, familiedag organiseren, Paintball Eindhoven, kanoën Valkenswaard, teambuilding activiteiten, kinderfeestjes Eindhoven, schoolreisjes Brabant, vrijgezellenfeest Eindhoven en leuke dagjes uit.
Graffiti workshop Eindhoven? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Eindhoven of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP EINDHOVEN.
CKE.
De feestjes zijn bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. 95 per feestje voor maximaal 12 kinderen, exclusief materiaalkosten de materiaalkosten staan apart bij de workshops vermeld. Voor meer informatie en het boeken van een kinderfeestje minimaal 3 weken vóór het feestje kun je contact opnemen met Chantal Ruijgrok via chantal.ruijgrok@cke.nl.
Graffiti feestje als kinderfeestje Kidzy.nl.
Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar niet als je kiest voor een Graffiti feestje. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment!
blog De leukste kinderfeestjes in en om Eindhoven! Kidsproof Eindhoven.
Can Gallery De gaafste creaties maken met graffiti op je eigen kinderfeestje. Dit wil je echt een keer! Samen met je vrienden ga je naar Strijp-S, een super inspirende plek in Eindhoven. Word een echte graffiti kunstenaar! Jump XL Eersel.
Creatieve workshop kinderfeestje Eindhoven.
Wanneer u kiest voor een creatieve workshop voor een kinderfeestje in Eindhoven van Kuddlezz, kiest u echt voor unieke en leuke creatieve workshops. Hierbij kunt u onder andere denken aan in het donker schilderen met glow in the dark verf, pop art portret maken met graffiti, action painting, petten en T-shirts versieren en techniek robots maken.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje strijp s.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje strijp s. Graffiti workshop Eindhoven? Een Graffiti workshop Eindhoven of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat!
Can Gallery, Creatieve workshop graffiti 2 uur: bespaar 54% in Eindhoven via Social Deal.
Creatieve workshop graffiti spuiten 2 uur bij Can Gallery op Strijp-S: maak jouw eigen unieke graffitikunstwerk. Creatieve workshop graffiti spuiten 2 uur. Maak kennis met de wereld van graffiti! Prachtige en inspirerende locatie in het creatieve hart van Eindhoven: Strijp-S. Perfecte activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of teambuildingsdag!
36 beste afbeeldingen van kinderfeest regio eindhoven Activiteiten voor kinderen, Bekledingen en Bruiloft catering.

Contacteer ons