Op zoek naar graffiti workshop utrecht?

graffiti workshop utrecht
 
Graffitiworkshop.eu.
Allereerst heten onze workshop begeleiders u van harte welkom! De workshop start met een introductie en een uitleg over het verloop van de workshop. Wanneer u een van onze graffiti of street-art workshops in Utrecht volgt wijzen onze docenten u op het gebruik en de veiligheid van de materialen.
Graffiti workshop Utrecht? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Utrecht of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP UTRECHT.
Graffiti workshop Utrecht Verfdokter Graffiti workshop Utrecht.
Boek een graffiti workshop in Utrecht bij u op locatie. De Verfdokter verzorgt alle benodigde materialen voor de graffiti workshop in Utrecht. Ook voor graffiti workshops buiten Utrecht zijn wij bereikbaar, neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.
Graffiti workshop: leer graffitispuiten Puur Utrecht.
Ga naar het contactformulier of bel 030-2145099. Bezoek ons kantoor in hartje Utrecht. Bekijk alle 264 reviews. Bewaarde uitjes 0. Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten. U heeft geen uitjes bewaard. Sport en spel. Smartphone en tablet games. Quizzen en spellen. Stadsspellen en speurtochten. Musea en attracties. Eten en drinken. Cafés en restaurants. Kies een categorie.: Contact en adres. Gidsen en begeleiders. Pakketreizen en garantie. Puurutrecht.nl Workshops Creatieve workshops Graffiti workshop.
Graffiti workshop in Utrecht Mooiegraffiti.
Home / Graffiti workshop in Utrecht. Graffiti workshop in Utrecht. Voor een familie, vrijgezellenfeest of een teamuitje met collegas op zoek naar een graffiti workshop in Utrecht of omgeving. Of tijdens een bedrijfsevenement of personeelsfeest, in het kader van teambuilding als personeel dichter bij elkaar komen.
Workshop Graffiti spuiten in Utrecht Domstad Evenementen.
Deze workshop is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje met vrienden of collega's' die gezamenlijk creatief tekeer willen gaan. Maak je eigen Piece met de workshop Graffiti spuiten van Domstad Evenementen in Utrecht, Piece is natuurlijk vakjargon voor een graffitiwerk. Inderdaad wordt er nog geregeld in Utrecht illegaal getagd een graffiti handtekening geplaatst en worden er soms hele viaducten beschilderd.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun-Utrecht Kidsproof Utrecht.
Graffiti kinderfeestje Terug naar vorige pagina. Zie in de tekst de mogelijkheden voor een locatie, Utrecht. Naar de website. Super feestje met Graffitifun! Maak samen met je vriendjes een graffiti schilderij, thuis of op locatie. Een graffiti feestje is echt weer eens iets heel anders! Je kunt ervoor kiezen om samen 1 graffiti verjaardagsschilderij te maken of dat ieder kind zijn eigen schilderij maakt. De workshops worden gegeven door een professionele graffiti artiest, bij je thuis of op locatie! Opbouw graffiti workshop.
Graffiti workshop in de groene omgeving van Utrecht Kameryck.
Wie toont zich de ware kunstenaar? In deze workshop maakt u gezamenlijk een prachtig kunstwerk. Dit kan op doeken bij ons op locatie, maar ook in een oude spoortunnel, waar u legaal het echte underground-gevoel op doet. Voor beschermende kleding wordt gezorgd. Aantal deelnemers: op aanvraag Tijdsduur: ca 15, 2 uur Prijs: eerste 10 personen 37500, daarna 3450, p.p. Losse canvasdoeken 7060 cm 1000, per doek. Vraag direct uw offerte aan.: Uw telefoon nummer. Ontvangst met koffie/thee met iets lekkers: Ja Nee. Lunch: Kameryckse broodjeslunch 3-gangen menu Geen lunch. 45 minuten borrel met 2x warm bittergarnituur: Ja Nee. Diner/buffet: Diner Walking diner Warm/koud buffet Barbecue Geen diner. Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar. Vlakbij Utrecht en Amsterdam.
GRAFFITI WORKSHOP KINDERFEESTJE.
De kinderen krijgen tijdens de workshop een uitleg over het. ontstaan van graffiti en hoe graffiti in nederland is begonnen. Ze krijgen tevens een uitleg over de vele aspecten van graffiti. Aangezien onze artiesten naam hebben gemaakt als de grondleggers van graffiti.
Graffiti workshop vanaf 35 p.p.
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc: Graffiti workshop Gouda. Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc: Graffiti workshop Utrecht. Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc: Graffiti workshop Amersfoort. Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc: Graffiti workshop Eindhoven. Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc: Graffiti workshop Tilburg.

Contacteer ons