Op zoek naar graffiti workshop rotterdam?

graffiti workshop rotterdam
 
Graffiti Workshop in Rotterdam Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest in Rotterdam. Graffiti Workshop CKV in Rotterdam. Graffiti Workshop Kinderfeestje in Rotterdam. Graffiti Workshop Teamuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Studentenvereniging in Rotterdam. Graffiti Workshop Teambuilding in Rotterdam. Graffiti Workshop Familie-uitje in Rotterdam.
Graffiti workshop Rotterdam GRAFFITINETWERK.
In mei 2014 hebben we voor SNS bank een workshop graffiti spuiten verzorgd op locatie in Rotterdam De workshop is ingezet als creatief afdelingsuitje en is met geurloze verf verzorgd. Nadat de basis oefeningen zijn doorlopen is er daarna in subgroepen een thema uitgewerkt op losse canvas doeken, deze krijgen een plek binnen het bedrijf.
Graffiti workshop Aan de slag bij Waterloo Kidsproof Rotterdam.
Graffiti workshop Terug naar vorige pagina. Vredehofstraat 763062, TC Rotterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Een graffiti workshop! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars! Alle kinderen hebben de dag van hun leven. Want wat doe je allemaal tijdens het feestje?
Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam Kidzy.nl.
Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je 1950, per kind. Hoe werkt het? In Rotterdam bij een afgelegen industrieterrein staan wat lege loodsen en verlaten gebouwen. Precies een sfeer wat hoort bij een graffiti workshop.
Graffiti Workshop in Rotterdam Albrands Graffiti Fabriek.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop CKV Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop Kinderfeestje Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop Teamuitje Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop Studentenvereniging Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop Teambuilding Rotterdam Albrands. Graffiti Workshop Familie-uitje Rotterdam Albrands.
Aan de slag bij Waterloo.
Voor creatieve feestjes en workshops in Rotterdam en omgeving ben je bij Aan de slag bij Waterloo aan het juiste adres! De naam Waterloo verwijst naar de eerdere locatie van het atelier. Tegenwoordig is het twee straten verderop gesitueerd. Naast de workshops ben ik ook actief als kunstenaar. Onder KUNST staat een gedeelte van mijn werk. Hier staat ook wanneer en waar ik exposeer. Hierbij een filmpje over de Buitenspeeldag waarbij ADSBW betrokken was. En like ADSBW op Facebook! Hieronder een time lapse van de workshop graffiti.
Graffiti workshop Rotterdam? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Rotterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP ROTTERDAM.
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Zomaar een aantal quotes van de kinderen en ouders die aanwezig waren. Tijdens de graffiti workshop mogen de kinderen hun eigen graffiti kunstwerk gemaakt. Een creatie die past bij het leven, de hobby, de interesse of een gebeurtenis in het leven van het kind.
Graffiti workshop in Rotterdam.
Creatieve graffiti workshops op locatie in Nederland en Belgiƫ. Graffiti workshop in Rotterdam. Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Daar kunt u op allerlei manieren vorm aan geven, maar uw medewerkers voor een aanmelden betekent dat succes verzekerd is.
GRAFFITIWORKSHOPS Creatieve teambuilding workshops en bedrijfsuitjes.
Wij hebben zelf een aantal workshop locaties, ook verzorgen we graffitiworkshops op echte graffiti halls of fame en werken we samen met veel locatie-aanbieders in en rondom Rotterdam. Wilt u meer informatie over onze locaties of wilt u de workshop in een andere stad volgen?

Contacteer ons