Resultaten voor graffiti workshop rotterdam

graffiti workshop rotterdam
 
Graffiti workshop Rotterdam GRAFFITINETWERK.
In mei 2014 hebben we voor SNS bank een workshop graffiti spuiten verzorgd op locatie in Rotterdam De workshop is ingezet als creatief afdelingsuitje en is met geurloze verf verzorgd. Nadat de basis oefeningen zijn doorlopen is er daarna in subgroepen een thema uitgewerkt op losse canvas doeken, deze krijgen een plek binnen het bedrijf.
Graffiti workshop Aan de slag bij Waterloo Kidsproof Rotterdam.
Graffiti workshop Terug naar vorige pagina. Vredehofstraat 763062, TC Rotterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Een graffiti workshop! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars! Alle kinderen hebben de dag van hun leven. Want wat doe je allemaal tijdens het feestje?
Graffiti Workshop in Rotterdam Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest in Rotterdam. Graffiti Workshop CKV in Rotterdam. Graffiti Workshop Kinderfeestje in Rotterdam. Graffiti Workshop Teamuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Studentenvereniging in Rotterdam. Graffiti Workshop Teambuilding in Rotterdam. Graffiti Workshop Familie-uitje in Rotterdam.
Graffiti workshop Rotterdam? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Rotterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP ROTTERDAM.
Aan de slag bij Waterloo.
Voor creatieve feestjes en workshops in Rotterdam en omgeving ben je bij Aan de slag bij Waterloo aan het juiste adres! Zowel kinderfeestjes, cursussen als workshops voor volwassenen staan op het programma. Heb je een Rotterdampas kijk dan even of er acties zijn. Of workshops op middelbare scholen of in speeltuinen en naschoolse opvang op maat. Ook kunnen feestjes en workshops in het atelier worden gegeven denk aan moeder-dochterthee of teambuilding. Geweldig leuke graffitifeestjes, sieraden maken, zeepjes gieten, servies beschilderen en mozaïeken voor de kinderen. De volwassenen kunnen een korte cursus mixed media volgen of een workshop plannen. Kijk snel op de pagina's! De naam Waterloo verwijst naar de eerdere locatie van het atelier. Tegenwoordig is het twee straten verderop gesitueerd. Hierbij een filmpje over de Buitenspeeldag waarbij ADSBW betrokken was. En like ADSBW op Facebook! Hieronder een time lapse van de workshop graffiti.
Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam Kidzy.nl.
Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je 1950, per kind. Hoe werkt het? In Rotterdam bij een afgelegen industrieterrein staan wat lege loodsen en verlaten gebouwen. Precies een sfeer wat hoort bij een graffiti workshop.
Graffiti Street art HipHopHuis.
HIPHOPHUIS Schiestraat 23 3013 AD ROTTERDAM 0104118371 Info@hiphophuis.nl. Aanbod Voortgezet Onderwijs. Graffiti Street art. Graffiti Street art. In de jaren 60 gebruikten jongeren in New York spuitbussen en viltstiften om zich te uiten, voornamelijk op metros en muren. Graffiti is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd begrip: een kunstuiting die niet alleen te zien is in de openbare ruimte, maar ook in een museum of galerie. De les begint met tekenvaardigheden op basis van de persoonlijke creativiteit: tekenen naar waarneming en vanuit de verbeelding. Ze ontwikkelen gevoel voor kleur en vorm en leren om te gaan met spuitbussen, viltstiften en andere materialen. De doeken die worden gemaakt bij de graffiti workshop kunnen na afloop van de cursus tentoongesteld worden op school.
GRAFFITIWORKSHOPS Creatieve teambuilding workshops en bedrijfsuitjes.
Wij hebben zelf een aantal workshop locaties, ook verzorgen we graffitiworkshops op echte graffiti halls of fame en werken we samen met veel locatie-aanbieders in en rondom Rotterdam. Wilt u meer informatie over onze locaties of wilt u de workshop in een andere stad volgen?
Workshop Graffiti spuiten Rotterdam.
De Workshop graffiti spuiten Rotterdam is een creatieve workshop waar dieper wordt ingegaan op de moderne kunstvorm graffiti. Deze workshop is onder leiding van een ervaren graffiti-artiest. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een zelfgemaakt graffiti-kunstwerk.

Contacteer ons