Meer resultaten voor graffiti workshop kinderfeestje rotterdam

graffiti workshop kinderfeestje rotterdam
 
Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam Kidzy.nl.
Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiesten. Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je 1950, per kind. Hoe werkt het? In Rotterdam bij een afgelegen industrieterrein staan wat lege loodsen en verlaten gebouwen. Precies een sfeer wat hoort bij een graffiti workshop.
Graffiti workshop kinderfeestje Honck.
Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Nieuw-Vennep, Rotterdam, Utrecht, Vinkeveen. Wat gaan we doen. Een graffiti-workshop valt altijd in de smaak! Ideaal voor een graffiti kinderfeestje of kinderpartijtje. Kijk hier voor een leuke graffiti workshop kinderfeestje, het gaafste feestje van dit moment!
Graffiti workshop Aan de slag bij Waterloo Kidsproof Rotterdam.
Graffiti workshop Terug naar vorige pagina. Vredehofstraat 763062, TC Rotterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Een graffiti workshop! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars! Alle kinderen hebben de dag van hun leven. Want wat doe je allemaal tijdens het feestje?
Graffiti workshop Rotterdam? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Rotterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP ROTTERDAM.
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Op loopafstand is een leuke cafetaria en snackbar met leuke kidsmeals! Graffiti kinderfeestje Rotterdam. In Rotterdam bij een afgelegen industrieterrein staan wat lege loodsen en verlaten gebouwen. Precies een sfeer wat hoort bij een graffiti workshop. Door de lege gebouwen en locatie krijgt de workshop echt een leuke boost.
Graffiti Workshop Kinderfeestje in Rotterdam GraffitiFabriek.
Graffiti Workshop Bedrijfsuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop CKV in Rotterdam. Graffiti Workshop Vrijgezellenfeest in Rotterdam. Graffiti Workshop Teamuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Teambuilding in Rotterdam. Graffiti Workshop Kinderfeestje in Rotterdam. Graffiti Workshop Personeelsuitje in Rotterdam. Graffiti Workshop Studentenvereniging in Rotterdam.
Aan de slag bij Waterloo.
Voor creatieve feestjes en workshops in Rotterdam en omgeving ben je bij Aan de slag bij Waterloo aan het juiste adres! Zowel kinderfeestjes, cursussen als workshops voor volwassenen staan op het programma. Heb je een Rotterdampas kijk dan even of er acties zijn. Of workshops op middelbare scholen of in speeltuinen en naschoolse opvang op maat. Ook kunnen feestjes en workshops in het atelier worden gegeven denk aan moeder-dochterthee of teambuilding. Geweldig leuke graffitifeestjes, sieraden maken, zeepjes gieten, servies beschilderen en mozaïeken voor de kinderen. De volwassenen kunnen een korte cursus mixed media volgen of een workshop plannen. Kijk snel op de pagina's! De naam Waterloo verwijst naar de eerdere locatie van het atelier. Tegenwoordig is het twee straten verderop gesitueerd. Hierbij een filmpje over de Buitenspeeldag waarbij ADSBW betrokken was. En like ADSBW op Facebook! Hieronder een time lapse van de workshop graffiti.
Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken Graffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht.
We kunnen elke dag van de week de workshop geven. Zelfs op zondag. De workshops worden gegeven door een ervaren docent met minimaal 10 jaar graffiti ervaring. Wil jij dit ook? Vraag een offerte aan via onze contact pagina. Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje rotterdam.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderen graffiti kinderfeestje rotterdam. Een Graffiti workshop Rotterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat!
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Kinderfeestje graffiti workshop. 0 Shares Share. Het was een mooie zomerdag in juni en perfect voor het vieren van een stoer verjaardagsfeestje. Wat is er nou leuker dan lekker aan de slag als een echte graffitikunstenaar. Het was het leukste kinderfeestje van mijn leven, Wat een super gaaf kinderfeest heb ik gehad, Het was super geslaagd.

Contacteer ons