Meer resultaten voor graffiti workshop kinderfeestje amsterdam

graffiti workshop kinderfeestje amsterdam
 
graffiti workshops kinderfeestje Amsterdam Graffitifun.
Graffiti certificaat/diploma bij deelname aan een Graffitifun workshop of kinderfeestje. Wij breiden ons programma nog verder uit. Boek een unieke graffiti workshop of een kinderfeestje in Amsterdam of op een andere locatie en krijg na de workshop een eigen individuele graffiti certificaat.
Kinderfeestje Amsterdam Graffiti Workshops Verjaardagfeestje.
Kinderfeestje Amsterdam Graffiti workshop. Home Kinderfeestje Amsterdam Activiteiten Kinderfeestje Amsterdam Graffiti workshop. Kinderfeestje Amsterdam Graffiti workshop. Tijdens het kinderfeestje van uw zoon of dochter duiken de deelnemers in de onbekende wereld van graffiti en straatkunst met deze workshop Graffiti. Ze krijgen les in het ontwerpen van letters, het omgaan met spuitbussen en maken uiteindelijk hun eigen graffitikunstwerk samen met hun vriendjes en/ of vriendinnetjes.
Graffiti kinderfeestje Graffitifun Kidsproof Amsterdam.
Graffiti kinderfeestje Terug naar vorige pagina. Flevoparkweg1095, DJ Amsterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Super vet feestje van Graffitifun! Maak met je vriendjes een graffiti schilderij! Thuis of op locatie. Tijdens dit graffiti feestje maken jullie samen 1 graffiti verjaardagsschilderij of iedereen maakt zijn eigen schilderij. De workshops worden gegeven door een professionele graffiti artiest, bij je thuis of op locatie! Tijdens het feestje krijg je meer achtergrond informatie over graffiti en een rondleiding op de locatie waar je te gekke graffiti ziet. Daarna ga je je eigen ontwerp op papier maken. Vervolgens krijg je uitleg hoe je je ontwerp met een spuitbus omzet naar een heus graffitikunstwerk! De jarige mag zelfs op een echte muur op de locatie zijn graffitihandtekening achterlaten! Tijdens de workshop worden fotos gemaakt.
Graffiti feestje bij Graffitifun in Amsterdam Kidzy.nl.
Tijdens deze graffiti workshop zijn de kinderen creatief bezig. Je hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief! Graffitifun geeft workshop op locaties door heel de Benelux en Europa of op een eigen locatie in overleg! Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google. Misschien vind je dit ook een leuk idee? Zeilschool Het Nieuwe Meer. Creatief kinderfeestje bij Kitsch Kitchen. Keramiek Tetterode Amsterdam.
Graffiti workshop Amsterdam? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Amsterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! We beginnen de workshops altijd met een korte introductie.
Kinderfeestje Amsterdam Graffiti Workshop I amsterdam.
Eten en drinken. Uit met kinderen. Kinderfeestje Amsterdam Graffiti Workshop. Kinderfeestje Amsterdam Graffiti Workshop. Vier het kinderfeestje van je zoon of dochter met een te gekke graffiti workshop. De kinderen duiken in de onbekende wereld van graffiti en straatkunst. Ontwerpen als een echte graffiti kunstenaar.
graffiti kinderfeestje, graffiti feestje amsterdam en graffiti workshop kinderen.
Tofste kinderfeestje Amsterdam! Vier nu je kinderfeestje Amsterdam bij Graffitifun! Nu met gratis rondleiding bij duizenden meters aan graffiti muren en speciaal voor de jarige gaan we ook op een echte graffiti muur spuiten met alle. Graffitifun graffiti diploma/certificaat na elke workshop.
Graffiti workshop graffiti workshop kinderfeestje kinderfeestje graffiti amsterdam.
Wij breiden ons programma nog verder uit. Boek een unieke graffiti workshop of een kinderfeestje in Amsterdam of op een andere locatie en krijg na de workshop een eigen individuele graffiti certificaat. graffiti kinderfeestje, graffiti feestje amsterdam en graffiti workshop kinderen.
feestje amsterdam kinderfeestje amsterdam zuid graffiti workshop kinderfeestje amsterdam.
Onze coolste graffiti kinderfeestje is uitgezonden door RTV Utrecht, KRO-NCRV, NED3, ZappTV, BZT show, radio Fresh FM en Telegraaf Amsterdam! Graffiti workshop Amsterdam? Een Graffiti workshop Amsterdam of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren.
Graffiti Workshop in Amsterdam Leer Graffiti spuiten tijdens deze Creatieve Street-art workshop.
Graffiti Workshop vrijgezellenfeest in Amsterdam Meer. Graffiti Workshop kinderfeestje in Amsterdam Meer. Graffiti Workshop teamuitje in Amsterdam Meer. Graffiti spuiten in Amsterdam! Graffiti Workshop met je vrienden en vriendinnen in Amsterdam Meer. Graffiti Workshop met de familie in Amsterdam Meer.

Contacteer ons